Uwagi do semestru zimowego 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga! Grupy dzienne! Ogłaszam tu wszem i wobec listę Przewodniczących grup oraz ich zastępców! Osoby te będę swoistymi "przekaźnikami" między sekretariatem szkoły a Wami. Do tych osób będę kierować się jeśli zajdzie jakaś potrzeba lub nastąpi jakiś problem! Osobom tym będą też przekazywane wszelkiego rodzaju listy oraz komunikaty: słowne i pisemne.
Grupa SR I
Przewodnicząca: Kminkowa pani
Zastępca: Anita
Grupa SG I
Przewodnicząca: gosienka2005
Zastępca: Patryk B.
Grupa FOTO I
Przewodnicząca: Olga G.
Zastępca: Daniel B.
Grupa TV I
Przewodniczący: Paziu
Zastępca: Najt
Funkcja przewodniczącego jest wueserowo dożywotnia i niezbywalna.
Wszystkim serdecznie gratuluję i mam nadzieję, na owocną i wartościową współpracę.
Grupa SR I
Przewodnicząca: Kminkowa pani
Zastępca: Anita
Grupa SG I
Przewodnicząca: gosienka2005
Zastępca: Patryk B.
Grupa FOTO I
Przewodnicząca: Olga G.
Zastępca: Daniel B.
Grupa TV I
Przewodniczący: Paziu
Zastępca: Najt
Funkcja przewodniczącego jest wueserowo dożywotnia i niezbywalna.
Wszystkim serdecznie gratuluję i mam nadzieję, na owocną i wartościową współpracę.
-
- Wyrocznia WSR
Dobrze kombinujesz! No o Ciebie, o Ciebie. Gratuluję. Zostałaś wybrana na tę funkcję przez jednoosobową komisję w postaci Happy! Tylko obiajwiaj się u nas czasami i pytaj czy nikogo nie trzeba pogonić!Anita pisze:Hmmm.... Ja mam pytanie? Zastanawiam sie o którą Anitę chodzi jako zastępcę SR1? Bo mnie ciekawość zżera.....
A gosienka2005 to już od dawna wie, tylko dziś ją obserwowałam na przewrie i zaczynam się obawiać czy podoła tej funckji gdyż bardzo jest na tych przerwach zajęta... czymś innym...
-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
Taaaa..... ja zostałam przewodniczącą cholera już w marcu coś mi się wydaje postaram się być odrobinkę mniej zajęta nie wiem tylko czy obiekt zainteresowania mi na to pozwoliHappy pisze: A gosienka2005 to już od dawna wie, tylko dziś ją obserwowałam na przewrie i zaczynam się obawiać czy podoła tej funckji gdyż bardzo jest na tych przerwach zajęta... czymś innym...