aby ukończyć szkołę i mieć możliwość podejścia do egzaminu OKE trzeba zrealizować 2 letni program szkoły a na ITN raczej Ci się to nie udaNatalia_K pisze:i mogę normalnie ukończyć szkołę i dostać dyplom idąć tym trybem?
tzn. mając tylko zajęcia specjalizacyjne czyt. TV?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
Mam pytanie dotyczące przedmiotów informatycznych. Otóż, jak wiadomo, w ciągu dwuletniej nauki trzeba zrealizować min. cztery różne przedmioty informatyczne, ale czy przedmiot Photoshop, z racji tej, że na planie występuje dwukrotnie w wersji normalnej i zaawansowanej, liczy się jako dwa 'różne' przedmioty, czy raczej jako jeden? Pytam, bo na Photoshopie (tym normalnym) już byłam, teraz chcę zapisać się na zaawansowanego, a w ciągu semestru wybieram tylko jeden przedmiot inf., no i, że teraz jest już trzeci semestr, to nie chcę zostać z dwoma 'zaległymi' przedmiotami w czwartym semestrze .
Z góry dziękuję za odpowiedź .
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Informatyka, minima, warunki
PhotoShop początkujący i PhotoShop zaawansowany to dwa różne przedmioty i będą liczone oddzielnie. Trzeba przy tym pamiętać, że tak dokładnie rzecz biorąc, to w grupach zaocznych chodzi o realizację minimum jednego przedmiotu informatycznego w każdym semestrze, a nie minimum czterech w ciągu dwóch lat. To wbrew pozorom nie to samo, szczególnie, gdy ma się świadomość niemożności przejścia na kolejny semestr z choćby jednym warunkiem z poprzedniego.Kingula pisze:Mam pytanie dotyczące przedmiotów informatycznych. Otóż, jak wiadomo, w ciągu dwuletniej nauki trzeba zrealizować min. cztery różne przedmioty informatyczne, ale czy przedmiot Photoshop, z racji tej, że na planie występuje dwukrotnie w wersji normalnej i zaawansowanej, liczy się jako dwa 'różne' przedmioty, czy raczej jako jeden? Pytam, bo na Photoshopie (tym normalnym) już byłam, teraz chcę zapisać się na zaawansowanego, a w ciągu semestru wybieram tylko jeden przedmiot inf., no i, że teraz jest już trzeci semestr, to nie chcę zostać z dwoma 'zaległymi' przedmiotami w czwartym semestrze .
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Odzwierciedlanie w dokumentach stanu faktycznego
Pomyłki się zdarzają, niestety. Napisz do mnie o tym na wojtkowski (at) szkolareklamy.pl Szybko odzwierciedlimy w dokumentach stan faktyczny.Angelika pisze:Wczoraj odebrałam indeks i miałam jeden warunek z reklamy prasowej nie wiem jakim cudem skoro mam zaliczony egzamin i oddałam pracę?????????
-
- Nowy(a)
marcowi
Jestem z naboru marcowego.
Zaczynam mój drugi semestr w WSRze.
Z kim mam powinnam chodzić na zajęcia? Z pierwszym rokiem czy z drugim?
Jak się zapisywać jako SR z I czy II?
ania
ania
-
- Loża WSR
Re: marcowi
jeżeli zaczęłaś w lutym 2011 naukę to zaczęłaś od II semestru więc teraz realizować będziesz III semestr czyli chodzisz z grupą SRzIIaniaglogiewicz pisze:Jestem z naboru marcowego.
ania
-
- Nowy(a)
-
- Zaczyna działać
Re: Informatyka, minima, warunki
s_wojtkowski pisze:PhotoShop początkujący i PhotoShop zaawansowany to dwa różne przedmioty i będą liczone oddzielnie. Trzeba przy tym pamiętać, że tak dokładnie rzecz biorąc, to w grupach zaocznych chodzi o realizację minimum jednego przedmiotu informatycznego w każdym semestrze, a nie minimum czterech w ciągu dwóch lat. To wbrew pozorom nie to samo, szczególnie, gdy ma się świadomość niemożności przejścia na kolejny semestr z choćby jednym warunkiem z poprzedniego.
Rzeczywiście, minimum jeden w semestrze. Dziękuję Panie Sławku za odpowiedź, to mi bardzo ułatwiło planowanie przedmiotów na obecny semestr! .
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Informatyka, minima, warunki
Dzięki za podziękowania , cieszę się, że choć trochę pomogłem.Kingula pisze:Rzeczywiście, minimum jeden w semestrze. Dziękuję Panie Sławku za odpowiedź, to mi bardzo ułatwiło planowanie przedmiotów na obecny semestr! .
[Już dawno Ci to chciałem napisać, a teraz skorzystam z pretekstu, że "rozmawiamy": bardzo bardzo podoba mi się Twój avatar - jest zarazem tajemniczy, intrygujący, niepokojący oraz zachęcający do kontaktu...]
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Tak? To tak!
Matka_Teresa pisze:A ja mam takie pytanie: na pierwszym roku z puli nieobowiązkowej trzeba wybrać 3 przedmioty: angielski, 1 przedmiot informatyczny i jeszcze jakiś jeden inny. Czyli mogę np. wybrać angielski i dwa informatyczne, tak?
Potwierdzam. Jeżeli jesteś z grup zaocznych (z kontekstu wynika, że tak) - to tak.czerwona pisze:dokładnie tak, możesz dwa