"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Szkolenie "Praca zespołowa (cz.1)" poprowadzi p. Paulina Perka: nasz wykładowca, trener, psycho-pedagog, osoba z bogatym doświadczeniem zawodowym i znająca się na tematyce, którą zaproponowaliśmy Wam w szkoleniu.maland pisze:pytanko do sekretariatu:
Kto (i ew z jakiej firmy) bedzie prowadzil szkolenie nt pracy zespolowej?
-
- Zawsze coś napisze
-
- Początkujący(a)
ja mam takie drobne pytanie odnośnie płatności za szkołę. Mam system 12-ratowy ze zniżającą się ceną. Spytam 'w razie czego'- mogę wpłacić za kilka miesięcy z rzędu sumę kwot, prawda? akurat mam trochę $ i bym już wpłaciła hurtowo, boję się że pieniążki się rozmyją gdzieś :D A teraz jeszcze drugie- czy jeśli w tytule przelewu (czy gdzieś) napiszę, że jest to dajmy przykład- rata za listopad i lipiec, sierpień- to mogę tak zrobić? Mogę wybierać miesiące za które chcę zapłacić? Bo trochę się boję, że jak mi praca odejdzie w wakacje to będę się zapożyczać po rodzinie =='
-
- Zawsze coś napisze
Nie chciałabym wprowadzić Ciebie w błąd, dlatego najlepiej byłoby jeśli skontaktowałabyś się z p. księgową. Zadzwoń do sekretariatu a my Ciebie przełączymy lub wstukaj wew. 30. Pani księgowa będzie dopiero 2 listopada w godz. 08:00 - 16:00.sadir pisze:ja mam takie drobne pytanie odnośnie płatności za szkołę. Mam system 12-ratowy ze zniżającą się ceną. Spytam 'w razie czego'- mogę wpłacić za kilka miesięcy z rzędu sumę kwot, prawda? akurat mam trochę $ i bym już wpłaciła hurtowo, boję się że pieniążki się rozmyją gdzieś A teraz jeszcze drugie- czy jeśli w tytule przelewu (czy gdzieś) napiszę, że jest to dajmy przykład- rata za listopad i lipiec, sierpień- to mogę tak zrobić? Mogę wybierać miesiące za które chcę zapłacić? Bo trochę się boję, że jak mi praca odejdzie w wakacje to będę się zapożyczać po rodzinie =='
-
- Nowy(a)
Mam pytanie a włąsciwie to prośbę, czy mogłby6 ktoś z FOTO Z 1 przesłać mi na pocztę 2 zdjęcia ktore musimy powycinać w Photoshopie ? na adres grucha12346@wp.pl
stawiam piwo tylko pliiis... ?
(grucha12346@wp.pl)
stawiam piwo tylko pliiis... ?
(grucha12346@wp.pl)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)