"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Mam pytanie odnośnie warsztatów, a dokładniej warsztatów internetowych:
Jeżeli odbyłam je w lipcu, tzn. moja obecność była ok. 90% na tak, ale nie oddałam projektu końcowego, przez co dostałam warunek, to czy mogę po prostu oddać pracę w czasie kiedy "wrześniowi" będą zaliczać te warsztaty, czy muszę także ponownie zaliczyć obecność na nich? Chciałam też zaznaczyć, że jestem z daleka i bardzo zależałoby mi na "skrótach" w załatwieniu tego wpisu. Z góry dziękuję za odp:)
Jeżeli odbyłam je w lipcu, tzn. moja obecność była ok. 90% na tak, ale nie oddałam projektu końcowego, przez co dostałam warunek, to czy mogę po prostu oddać pracę w czasie kiedy "wrześniowi" będą zaliczać te warsztaty, czy muszę także ponownie zaliczyć obecność na nich? Chciałam też zaznaczyć, że jestem z daleka i bardzo zależałoby mi na "skrótach" w załatwieniu tego wpisu. Z góry dziękuję za odp:)
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Tak i niemarcin1978wawa pisze:ok , to ja mam takie pytanie. Jak kończy się rok szkolny i płacę ostatnią ratę w wysokości 205 pln za ostatni miesiąc, to rozumiem że od nowego roku płacę od początku od tych 300-iluś ??
Umowa, którą zawarłeś ze szkołą [bodajże w październiku zeszłego roku] obowiązuje do IX 2008 roku. Na początku roku podpiszesz nową umowę na kolejny rok szkolny (ponownie wybierzesz system płatności, nie koniecznie system miesięczny). W tym roku szkolnym uległa zmianie wysokość czenego, nowe kwoty znajdziesz w niezbędniku słuchacza dla grup zaocznych [czyli w linku poniżej]
Opłaty w roku szkolnym 2008/2009:
[ grupy zaoczne]
http://www.szkolareklamy.net/ftopicp-74142.html#74142
Ostatnio zmieniony 05 wrz (pt) 2008, 00:54:09 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
Przepraszam ale ja juz nic nie rozumiem.
Jestem pazdziernikowy zaoczniak zaczynajacy drugi rok.
Jakis czas temu pytalam tu kiedy odbywaja sie techniki sprzedazy ktore przenioslam sobie na wrzesien : odpowiedziano mi ze weekend 13/14....
teraz widze ze w ten weekend maja rozpoczecie roku grupy wrzesniowe a techniki sa 21 wrzesnia....
Niewiem wiec co gdzie i kiedy w koncu...
prosze o jakis łopatologiczny rozklad....bo w pracy wywolalam wlasnie male poirytowanie a chciałabym jednak troche jeszcze popracować....
1.pierwszy zjazd na techniki sprzedazy i drugi oraz godziny rozpoczecia zajeć (bo to dwa weekendy prawda;>?)
2.rozpoczęcie roku dla grup październikowych.
Bardzo proszę o prędka odpowiedzi przepraszam za moją pierdołowatość.
Jestem pazdziernikowy zaoczniak zaczynajacy drugi rok.
Jakis czas temu pytalam tu kiedy odbywaja sie techniki sprzedazy ktore przenioslam sobie na wrzesien : odpowiedziano mi ze weekend 13/14....
teraz widze ze w ten weekend maja rozpoczecie roku grupy wrzesniowe a techniki sa 21 wrzesnia....
Niewiem wiec co gdzie i kiedy w koncu...
prosze o jakis łopatologiczny rozklad....bo w pracy wywolalam wlasnie male poirytowanie a chciałabym jednak troche jeszcze popracować....
1.pierwszy zjazd na techniki sprzedazy i drugi oraz godziny rozpoczecia zajeć (bo to dwa weekendy prawda;>?)
Bardzo proszę o prędka odpowiedzi przepraszam za moją pierdołowatość.
-
- akademiareklamy.edu.pl
warsztaty internetowe termin zaliczeń
Dla pierwszego roku - wrzesień - termin oddawania prac z warsztatów internetowych to 9 październik 2008;
dla drugiego roku - grupy wrześniowe - termin ostateczny to 8 październik.
Dotyczy grup dziennych
dla drugiego roku - grupy wrześniowe - termin ostateczny to 8 październik.
Dotyczy grup dziennych
Ostatnio zmieniony 09 wrz (wt) 2008, 17:25:51 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- akademiareklamy.edu.pl
Odpowiadam na pytanie:
Terminy:
technikio sprzedaży - grupy wrześniowe 1 rok zaoczne - 20, 21 IX oraz 27, 28 IX (godz. 9:00-15:00)
rozpoczęcie roku:
27IX II rok godz 12:00, I rok godz. 10:00
Terminy:
technikio sprzedaży - grupy wrześniowe 1 rok zaoczne - 20, 21 IX oraz 27, 28 IX (godz. 9:00-15:00)
rozpoczęcie roku:
27IX II rok godz 12:00, I rok godz. 10:00