"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
mniej jak więcej ale wiadomo
[dlatego nie ogłaszamy tego jeszcze oficjalnie]
napiszę co wiadomo:
1. Wiadomo kiedy - 28 września 2008
2. Wiadomo gdzie - klub "Park"
3. Nie wiadomo: o której
4. Nie wiadomo: gdzie się spotykamy [czy w WSR czy w Parku] a w związku z tym nie wiadomo co z punktem powyżej...
ale...
Będziemy informować jak tylko będziemy wiedzieć [z dostępnych mi źródeł wiem że być może jutro zapadnie decyzja ostateczna] a więc - proszę o cierpliwość [i dzielne śledzenie forum]
Pozdrawiam
P.S. Wszystkie informcje zawarte w tym poście są informacjami NIE OFICJALNYMI
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
napiszę co wiadomo:
1. Wiadomo kiedy - 28 września 2008
2. Wiadomo gdzie - klub "Park"
3. Nie wiadomo: o której
4. Nie wiadomo: gdzie się spotykamy [czy w WSR czy w Parku] a w związku z tym nie wiadomo co z punktem powyżej...
ale...
Będziemy informować jak tylko będziemy wiedzieć [z dostępnych mi źródeł wiem że być może jutro zapadnie decyzja ostateczna] a więc - proszę o cierpliwość [i dzielne śledzenie forum]
Pozdrawiam
P.S. Wszystkie informcje zawarte w tym poście są informacjami NIE OFICJALNYMI
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
Bardzo dziękujeaw pisze:Odpowiadam na pytanie:
1.pierwszy zjazd na techniki sprzedazy i drugi oraz godziny rozpoczecia zajeć (bo to dwa weekendy prawda;>?)
2.rozpoczęcie roku dla grup październikowych.
Terminy:
technikio sprzedaży - grupy wrześniowe 1 rok zaoczne - 20, 21 IX oraz 27, 28 IX (godz. 9:00-15:00)
rozpoczęcie roku:
27IX II rok godz 12:00, I rok godz. 10:00
-
- Bywalec
Sprawa wygląda tak: przeniosłam się z trybu dziennego na zaoczny, jednak nie zaliczyłam w lipcu warsztatów internetowych i chcę to zrobić we wrześniu. Jednak nie wiem czy dobrze robię, że wybieram się na terminy zajęć zaocznych. Kontynuować jeszcze te warsztaty jako słuchacz dzienny, czy jednak mogę spokojnie zaliczyć je zaocznie? I w związku z tym drugie pytanie, czy wiadomo w jakich godzinach będą te warsztaty? Bez sensu abym przyjeżdżała na całość zajęć, skoro negocjacyjne mam już zaliczone.
Z góry dziękuję za odpowiedź..![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Z góry dziękuję za odpowiedź..
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
- Czasami coś napisze
Ja mam kilka pytań o świadectwo.
1.Czemu na świadectwie jest tylko 1 przedmiot informatyczny wypisany tj. Final Cut? /a co z Corel Draw, Premiere, Photoshop, After Effects?/
2.Co to za przedmiot "Analiza dzieła filmowego"?
3.Czemu nie ma oceny z Technik sprzedaży?
4.Czemu nie ma oceny z Warsztatów negocjacyjnych?
5.Czemu nie mam oceny z Copywritingu wypisanej?
6.Ocena z Realizacji filmowej z P.Rembowską jest średnią z 2 ocen czy jak?
Dzięki z góry za informacje.
1.Czemu na świadectwie jest tylko 1 przedmiot informatyczny wypisany tj. Final Cut? /a co z Corel Draw, Premiere, Photoshop, After Effects?/
2.Co to za przedmiot "Analiza dzieła filmowego"?
3.Czemu nie ma oceny z Technik sprzedaży?
4.Czemu nie ma oceny z Warsztatów negocjacyjnych?
5.Czemu nie mam oceny z Copywritingu wypisanej?
6.Ocena z Realizacji filmowej z P.Rembowską jest średnią z 2 ocen czy jak?
Dzięki z góry za informacje.
-
- Ekspert
momencik (bo trochę zamotałaśEllie pisze:Sprawa wygląda tak: przeniosłam się z trybu dziennego na zaoczny, jednak nie zaliczyłam w lipcu warsztatów internetowych i chcę to zrobić we wrześniu. Jednak nie wiem czy dobrze robię, że wybieram się na terminy zajęć zaocznych. Kontynuować jeszcze te warsztaty jako słuchacz dzienny, czy jednak mogę spokojnie zaliczyć je zaocznie? I w związku z tym drugie pytanie, czy wiadomo w jakich godzinach będą te warsztaty? Bez sensu abym przyjeżdżała na całość zajęć, skoro negocjacyjne mam już zaliczone.
Z góry dziękuję za odpowiedź..
ustalmy fakty:
1. przeniosłaś się z grup dziennych do grup zaocznych,
2. będąc jeszcze w grupach dziennych zrealizowałaś warsztaty negocjacyjne ale nie zrealizowałaś/uzyskałaś zaliczenia z warsztatów internetowych II
Jeżeli to co napisałam powyżej jest prawdą to:
a) nie musisz przyjeżdżać na warsztaty negocjacyjne do grup zaocznych,
b) warsztaty internetowe II realizujesz WYŁĄCZNIE z grupami dziennymi (lub po indywidualnych ustaleniach w Wykładowcą) ponieważ, grupy zaoczne wogóle nie realizują tego przedmiotu!
c) warsztaty internetowe II są dla Ciebie obowiązkowe do zaliczenia!
-
- Nowy(a)
ds też się nad tym zastanawiałam, ale podejrzewam, że części ocen nie ma na świadectwie, bo się po prostu nie mieszczą:/ chyba dlatego, bo jak widzisz (albo przynajmniej ja tak mam) wszystkie miejsca na oceny są zajęte. Po za tym pisze - OBOWIĄZKOWE zajęcia edukacyjne. Więc dodatkowych wpisanych nie ma. Co do warsztatów negocjacyjnych i technik sprzedaży to niby były obowiązkowe i też sie dziwię że nie mam. Wszystko chyba dlatego, że było tylko tyle miejsca na przedmioty i oceny. Twórcy tych świadectw nie przewidzieli, że tyle różności do zaliczenia mieliśmy;)