w środę popołudniu będzie podany harmonogram poprawek na sob i niedzRynexuwna pisze:Czy SRz ma przyjechać w niedzielę po wpisy o jakiejś konkretnej godzinie, czy jak komu pasuje?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
termin oke
Ja też tego nie mogę odpalić:( Może nie mamy do tego dostępu? Pilnie potrzebna informacja co z tym egzaminem OKE. Chociaż termin i godziny. Są jakieś spotkania przygotowawcze/powtórzeniowe?Martusia B pisze:s_wojtkowski pisze:Koniecznie zajrzyj tu:Martusia B pisze:pomocy!!!
zgubiłam się i nie mogę znaleźć terminów tegorocznych egzaminów OKE! kto powie kiedy są?
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-9652.html
Są tam wszystkie niezbędne informacje potrzebne dla zdającego.
Sławku! adres który mi podałeś jest jakiś błędny.. nie wyświetla mi się post.
-
- Loża WSR
WYNIKI SĄ JUŻ NA FORUM NAUKOWYMzielonyszerszen pisze:po dzisiejszej rozmowie telefonicznej z Panem Niedziółką dowiedzieliśmy się ,że oceny powinny zostać do nas przesłane około 18:00muluc pisze:Właśnie, kiedy można się spodziewać wyników z prawa reklamy? Niedziela tuż tuż...
Jeżeli tak się stanie zostaną one zamieszczone na forum
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
4 odpowiedzi na 4 pytania
Tak.Kim_Who2 pisze:Jak się poprawnie domyślam - oceny z Organizacji Reklamy wpisuje do Inedx'ów Sławko W.?
Oczywiście zapraszamy!agapi pisze:Zacny Gość będzie na zakończeniu WSTH
Będzie można dołączyć jako wolny słuchacz WSR?
Nastaw się na weekend.dzejdzej pisze:Czy w przyszlym tygodniu będzie można złapać jakiegoś wykladowcę w szkole, czy weekend jest ostatnią mozliwością???
Wyniki wreszcie są.Wicher pisze:Powitał,
Wiadomo coś o wynikach z Organizacji Reklamy? Kiedy Gdzie? Sławek będzie we wtorek dawał wpisy i robił poprawkę, tylko że jeszcze wyników nie ma...
-
- Czasami coś napisze
Re: 4 odpowiedzi na 4 pytania
s_wojtkowski pisze:Kim_Who2 pisze:Nastaw się na weekend.dzejdzej pisze:Czy w przyszlym tygodniu będzie można złapać jakiegoś wykladowcę w szkole, czy weekend jest ostatnią mozliwością???
Nie rozdwoję się -_-
W weekend mam uczelnię.. dlatego pytam czy jakoś w przyszłym tyg jeszcze będzie można... :/
przypuszczam, że jednak nie dam rady przystąpić w tym czerwcu do egz OKE :/ bo niestety nie mam wszystkich wpisów, a w ten weekend mam zajęcia na uczelni i już też sesję na niej, więc kiszka, więc nie będę raczej w stanie dotrzeć na wszystkich wykładowców na WSR...