Czy on mnie jeszcze kocha????
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
nienapisalem ze mnie smieszy... uwazam ze to zalenie sie calemu forum zamaist tak jak jzu ktos napsial wśród kolezanek,przyjaciół (co uwazam za dobra opcje) jest pomyslem dennym...wiem ze szukacie dziewczyny oparcia ale jak ja bym miał 3cm to bym otym niepisał na forum szkolnym w dziale OGŁOSZENIA/POMOC bo to tak jakbym swój problem obwieścił na wydruku i powiesił w urzedzie gminy... hahahah i to jest smeisnze, kto mialby mi pomóc? tak trohe nieto meijsce i nieten temat na tego typu prośbe o POMOCwikus98765 pisze: a i piotrek.. skoro Ciebie ten temat smieszy to po co to czytasz??? nie rozumiem po co meczyc sie i czytac cos co wedlug Ciebie jest bez sensu...???? ale to juz nie moja sprawa.. pozdko:*:*:*
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Powiem ci Piotrze w ten sposób : może i miejsce jest nie najlepsze, bo zresztą sam przecież wspomniałem ostatnio,że lepszy mógłby być chat. Jednak idąc torem "nie to miejsce" bardzo wiele dyskusji forumowych - ba cześć to przecież nawet nie dyskusje tylko luźne niepołączone wypowiedzi - też można by nazwać niewłaściwymi.
Że ludzie obcy? Ale stara prawda mówi, że nikt tak dobrze Ci nie poradzi jak osoba na swój sposób obca, nijak nie połączona z twoim problemem. Dlatego, iż patrzy na sprawę przede wszystkim w ujęciu samego problemu, natomiast osobę bliską często cechują jakieś elementy utrudniające czysty głos w sprawie.
Że ludzie obcy? Ale stara prawda mówi, że nikt tak dobrze Ci nie poradzi jak osoba na swój sposób obca, nijak nie połączona z twoim problemem. Dlatego, iż patrzy na sprawę przede wszystkim w ujęciu samego problemu, natomiast osobę bliską często cechują jakieś elementy utrudniające czysty głos w sprawie.
-
- Początkujący(a)
seize zgodze sie z toba ale patrz... forum, rozmowa, wymaina zdań polega na przedstawianiu równierz wlasnych mysli i zdań, niehce byc goniony bo napisalem co otym sadze bo oto kolezance chodziło, oisze sie dla uzyskania róznych opini a nie poto zeby uslyszeć tylko pozytywne zdanie, swiat bylby zbyt pikny
-
- Loża WSR
Masz całkowitą rację, że różne opinie to istota jakby dyskusji i z tym nawet nie będę dyskutował. Ja po prostu nie rozumiem tego, iz nieraz dokonuje sie "nagonki" na jakiś temat, że głupi, że w ogóle to bezsens o czymś pisać etc, w sytuacji istnienia tu wielu innych tematów których sens i zasadność w mojej ocenie jest nikła - żeby nie powiedzieć zerowa. Inna sprawą jest to, że po prostu smutnym dla mnie jest to jak pisanie o jakiś tam uczuciach jest określane jako "niedorosłość" etc - a potem choćby w lovestory pojawiają się głosy, iż to dość martwy temat i nikt tam nic nie pisze, że tylko ploty i ploty.
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)