dziękujęprymprym pisze:dzis znowu przyjde popracowac na corelu, dobrze?
zielony szerszen- tym razem bede miec dla was krowki, poprzednio nie chcieliscie ciasta ze sliwkami
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
photoshop zaawansowany
Było coś zadane u Buśkiewicza na photoshopie zaawansowanym w sobotę 23 marca?
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Mam pytanie odnośnie tego wpisu:
"UWAGA SŁUCHACZE !!!!
Zaliczenie pleneru malarskiego dla grup zaocznych 1-go roku SG jest możliwe do 25.05.2013 u pani Marii Orzewskiej w czasie warsztatów malarskich.
Warunkiem zaliczenia jest zrobienie dwóch rewelacyjnych prac malarskich ( pejzaż, architektura itp.) na formacie A3. "
No więc, mam problem z zaliczeniem tego pleneru, ponieważ nie moge zjawić się na zajęciach u p.Orzewskiej w piątek, za to w sobotę mam zajęcia od godziny 8:30 do 18:45 i rozpoczynam je warsztatami z malarstwa z p.Stryjeckim na których być muszę. I tu moje pytanie: co ja mam zrobić, jak mam zaliczyć ten plener?
"UWAGA SŁUCHACZE !!!!
Zaliczenie pleneru malarskiego dla grup zaocznych 1-go roku SG jest możliwe do 25.05.2013 u pani Marii Orzewskiej w czasie warsztatów malarskich.
Warunkiem zaliczenia jest zrobienie dwóch rewelacyjnych prac malarskich ( pejzaż, architektura itp.) na formacie A3. "
No więc, mam problem z zaliczeniem tego pleneru, ponieważ nie moge zjawić się na zajęciach u p.Orzewskiej w piątek, za to w sobotę mam zajęcia od godziny 8:30 do 18:45 i rozpoczynam je warsztatami z malarstwa z p.Stryjeckim na których być muszę. I tu moje pytanie: co ja mam zrobić, jak mam zaliczyć ten plener?
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
Sesja egzaminacyjna w sobotę odbywa się według planu zajęć. Wykładowcy będą w tych samych godzinach, w jakich prowadzili zajęcia.maland pisze:czy najblizsze sobotnie zajecia odbywaja sie zgodnie z planem, czy sa jakies godziny dyzury?
Jesli mozna to prosilbym o inf w jakich godzinach jest M.Buskiewicz bo wiem, ze ktores z jego zajec byly likwidowane.
dzieki
-
- Zawsze coś napisze
Spotkanie w spr. praktyk w WSR odbyły się na przełomie marca i kwietnia. Uczestnictwo w nich było obowiązkowe. W tym czasie rozdawane były formularze praktyk. Jeśli nie uczestniczyłaś w tym spotkaniu i nie posiadasz formularza to musisz koniecznie udać się na spotkanie z Pauliną Perką, koordynatorką praktyk.szafir07 pisze:Kiedy będą podane informacje co do odbycia praktyk? Kiedy otrzymamy formularze do wypełnienia w związku z praktykami?
-
- Zawsze coś napisze
DorotaS pisze:Spotkania w spr. praktyk w WSR odbyły się na przełomie marca i kwietnia. Uczestnictwo w nich było obowiązkowe. W tym czasie rozdawane były formularze praktyk. Jeśli nie uczestniczyłaś w tych spotkaniach i nie posiadasz formularza to musisz koniecznie udać się na spotkanie z Pauliną Perką, koordynatorką praktyk. Paulina jest prawie codziennie w szkole w godz. 09:00 - 17:00.szafir07 pisze:Kiedy będą podane informacje co do odbycia praktyk? Kiedy otrzymamy formularze do wypełnienia w związku z praktykami?