"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Proszę się nie nerwować!
Myślę, że nie są to wszystkie oceny z prac z etyki, tylko ta część, którą SW zdążył sprawdzić przed wyjazdem na ferie /więc cierpliwości, napewno pozostałe oceny się znajdą /.
Nie wiem co oznaczają bonusy, ale napewno jest to coś pozytywnego /np. pół oceny w górę, powszechne wyróżnienie etc./, ale to SW napewno niebawem poda do powszechnej wiadomości - póki co tylko prosił, żeby zamieścić w takiej formie w jakiej zamieściłam.
Myślę, że nie są to wszystkie oceny z prac z etyki, tylko ta część, którą SW zdążył sprawdzić przed wyjazdem na ferie /więc cierpliwości, napewno pozostałe oceny się znajdą /.
Nie wiem co oznaczają bonusy, ale napewno jest to coś pozytywnego /np. pół oceny w górę, powszechne wyróżnienie etc./, ale to SW napewno niebawem poda do powszechnej wiadomości - póki co tylko prosił, żeby zamieścić w takiej formie w jakiej zamieściłam.
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
Tańsze komputery od szkoły
Na początku roku, na jednej z pierwszych pogadanek padło hasło, że "przez" szkołę można zakupić komputer w atrakcyjnej cenie. Niestety nie pamiętam żadnych szczegółów a że ostatnie prace z Illustratora obnażyły niemoc mojego aktualnego sprzętu planuje upgrade.
Czy ktoś zna szczegóły albo korzystał kiedyś z "oferty" szkoły w powyższym temacie?
Czy ktoś zna szczegóły albo korzystał kiedyś z "oferty" szkoły w powyższym temacie?
-
- Ekspert
Re: Tańsze komputery od szkoły
Oczywiście jest to możliwe, z tym pytaniem zapraszamy do Pana Adama Dobkowskiego. Grupy dzienne zapraszamy od poniedziałku do piątku w godz 10:00 - 16:00, zaoczniaki mogą się z nim spotkać w soboty zjazdowe grup FOTO i SG w godzinach rannychadrianch pisze:Na początku roku, na jednej z pierwszych pogadanek padło hasło, że "przez" szkołę można zakupić komputer w atrakcyjnej cenie. Niestety nie pamiętam żadnych szczegółów a że ostatnie prace z Illustratora obnażyły niemoc mojego aktualnego sprzętu planuje upgrade.
-
- Początkujący(a)