"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
Moim zdaniem jedne lub drugie: "Uwaga, zajęcia są obowiązkowe dla grup SGzI i FOTOzI; można jedynie wybrać sobie blok, w którym będzie się w tych zajeciach uczestniczyć (tj. albo 12:00-13:30 albo 13:45-15:15) lub zamienić na zajęcia z reklamy zewnętrznej (z godz. 12:00 lub 13:45)."Avallar pisze:To ja mam inne pytanie, czy w tym semestrze i Reklama zawnętrzna i Reklama internetowa są obowiązkowe czy 1 z powyższych do wyboru.
-
- Zaczyna działać
Żeby nie siać połochu wśród tych co czytają tylko ostatnie posty: starczą jedne, kochana Pescatrocu pisze:Moim zdaniem jedne lub drugie: "Uwaga, zajęcia są obowiązkowe dla grup SGzI i FOTOzI; można jedynie wybrać sobie blok, w którym będzie się w tych zajeciach uczestniczyć (tj. albo 12:00-13:30 albo 13:45-15:15) lub zamienić na zajęcia z reklamy zewnętrznej (z godz. 12:00 lub 13:45)."
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Początkujący(a)
Pytanie do użytkownika wojtkowski: czy mogę dziś bez żadnych przeszkód zapisać się na reklamę zewnętrzną?
Dziś zrezygnowałem z reklamy internetowej na rzecz innego przedmiotu (12:00-13:30).
Teraz widzę, że usunięto mój wpis z reklamy zewnętrznej - to pewnie ukłon w moją stronę, żebym raz jeszcze to sobie przemyślał. Albo po prostu prawidłowa interpretacja punktu 9 regulaminu zapisów![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oczywiście mogę poczekać do jutra, ale... Czy ta emotikona z uśmiechniętym ryjkiem sama się nie prosi o wpis z dzisiejszą datą?:)
Chcę mieć już wszystko uporządkowane. Pewnie tak jak wszyscy:)
Dziś zrezygnowałem z reklamy internetowej na rzecz innego przedmiotu (12:00-13:30).
Teraz widzę, że usunięto mój wpis z reklamy zewnętrznej - to pewnie ukłon w moją stronę, żebym raz jeszcze to sobie przemyślał. Albo po prostu prawidłowa interpretacja punktu 9 regulaminu zapisów
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oczywiście mogę poczekać do jutra, ale... Czy ta emotikona z uśmiechniętym ryjkiem sama się nie prosi o wpis z dzisiejszą datą?:)
Chcę mieć już wszystko uporządkowane. Pewnie tak jak wszyscy:)
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
po wpisy z Technik sprzedaży zgłaszacie się do S. Wojtkowskiego, w godzinach w których będzie wpisywał Wam inne przedmioty obowiązkowe.Augustanna pisze:A ja bym chciała wiedzieć:
Kiedy [również w jakich godzinach] i do kogo grupy dzienne, wrześniowe mogą się zgłaszać po wpisy z Technik Sprzedaży i Autoprezentacji w Internecie? :<
co do Autoprezentacji w internecie to wpisy otrzymujecie albo od p. Adama Dobkowskiego (od pn do pt w gdzinach 09:00 - 15:00) lub od A. Waczko - w godzinach w których będzie wpisywał oceny z reklamy telewizyjnej.
Ostatnio zmieniony 16 lut (pn) 2009, 20:11:39 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
nie jestem co prawda użytkownikiem 'wojtkowski' ale śmiało mogę powiedzieć, że możesz już dzisiaj zapisać się na nowe zajęcia o tej godzinie - dopełniłeś bowiem 'wszystkich' formalnościJwSwietocho_1 pisze:Pytanie do użytkownika wojtkowski: czy mogę dziś bez żadnych przeszkód zapisać się na reklamę zewnętrzną?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ostatnio zmieniony 16 lut (pn) 2009, 20:13:07 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
Dziękuję, że ktoś czyta co napiszęAvallar pisze:Żeby nie siać połochu wśród tych co czytają tylko ostatnie posty: starczą jedne, kochana Pescadała wcześniej odpowiedź
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Ostatnio zmieniony 16 lut (pn) 2009, 20:12:06 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
Jeżeli jesteś pewna, że Twój angielski zostanie przepisany z innej uczelni - to możesz go 'tak zostawić' czyli nie wpisywać się na żadną listę /albo inaczej - wpisać się obojętnie na którą - najlepiej na taką w której nie masz innych zajęć [coby nikt nie wykreślił Cię z innych zajęć, za zapisanie się na dwa zajęcia o jednej porze;)]/ de facto i tak nie będziesz chodzić na te zajęcia, więc może to być nawet najbardziej 'absurdalna' porapinezka1 pisze:ej jak to tak mozna a angielski to co zostawic czy jak
-
- Ekspert
-
- Bywalec
DOBRA TO TERAZ JA MAM PYTANIE.
Czy muszę iść na na przedmiot informatyczny w tym semestrze ( 4), bo kurcze przez te obowiązkowe zajęcia z Organizacji reklamy, odpadł mi jedyny na jaki chciałem iść i był wolny czyli Photoshop u Buśkiewicza. Oczywiście u Szulca wszystko zajęte , wiec tez odpada. Nic innego mi nie podchodzi. Wiec można sobie odpuścić informatyczny ??
Czy muszę iść na na przedmiot informatyczny w tym semestrze ( 4), bo kurcze przez te obowiązkowe zajęcia z Organizacji reklamy, odpadł mi jedyny na jaki chciałem iść i był wolny czyli Photoshop u Buśkiewicza. Oczywiście u Szulca wszystko zajęte , wiec tez odpada. Nic innego mi nie podchodzi. Wiec można sobie odpuścić informatyczny ??