"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Regulamin?
Nie ma czegoś takiego jak "regulamin zaliczania przedmiotów w WSR". Napisz konkretnie o jakie informacje Ci chodzi: zakres materiału, rodzaj zaliczeń, terminarz, limit nieobecności, odpłatność?popo pisze:Chciałam zapytać gdzie na forum, mogę znaleźć regulamin zaliczenia przedmiotów w WSR?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ocena dopuszczająca w WSR
Tak, są wymogi ogólne. Otóż ocena dopuszczająca należy się Słuchaczowi, który uczestniczył w minimum 50% zajęć z danego przedmiotu oraz potrafi rozwiązać proste zadania z zakresu programowego przy (niewielkiej) pomocy wykładowcy.popo pisze:Chodzi mi o zasadę zaliczenia przedmiotu. To znaczy: jakie jest minimum programowe by zaliczyć na 2, to zależy od wykładowcy czy szkoła ma jakieś wymogi a propo tego?
-
- Początkujący(a)
mam małe pytanie
kiedy (wkońcu) dostaniemy info odnośnie zaliczenia z historii sztuki starozytej i sredniowiecznej ? na zjezdzie powiedziano nam ze na forum bedzie informacja ...dzis jest sroda a w niedziele zajecia a materiału bardzo dużo. prosimy o szybkie info bo sami nie wiemy co mamy robic a nie chcemy na ostatnia chwile byc zaskoczeni. chociaz i tak czy siak bedziemy bo zostalo 3 dni . pozdrawiam
kiedy (wkońcu) dostaniemy info odnośnie zaliczenia z historii sztuki starozytej i sredniowiecznej ? na zjezdzie powiedziano nam ze na forum bedzie informacja ...dzis jest sroda a w niedziele zajecia a materiału bardzo dużo. prosimy o szybkie info bo sami nie wiemy co mamy robic a nie chcemy na ostatnia chwile byc zaskoczeni. chociaz i tak czy siak bedziemy bo zostalo 3 dni . pozdrawiam
-
- Loża WSR
izalebuda@googlemail.comszafir07 pisze:Można prosić maila do Pani Lebudy?
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Dzień dobry,
mail Abaczkobudzowska@gmail.com nie działa.. dostaje infomację, adres nie istnieje, proszę o potwierdzenie adresu do Pani Budzowskiej,
pozdrawiam
mail Abaczkobudzowska@gmail.com nie działa.. dostaje infomację, adres nie istnieje, proszę o potwierdzenie adresu do Pani Budzowskiej,
pozdrawiam
-
- Nowy(a)
macabraa - awaczkobudzowska@gmail.com
-
- Zawsze coś napisze
-
- Nowy(a)