"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Parę pytań:
1. Czy jeśli zapisałem się na forum na zajęcia, to muszę jeszcze zapisywać się u wykładowcy na zajęciach?
2. Pozostał jeszcze tydzień na zapisywanie się? xD
3. Czy jest jakaś możliwość "obejścia" warsztatów foto? Chodzi o to, żem jest z SG i w tym semestrze chciałem te warsztaty zaliczyć, ale jest problem, bo to są jakieś warsztaty dla zaawansowanych... :/ Czy nie ma czegoś dla początkujących, ew. innych zajęć, które by mi to zaliczyły?
4. Jeśli zapisałem się na forum na zajęcia, to aby się wypisać z zajęć muszę się pofatygować do wykładowcy?
Chyba wszystkie wątpliwości jakie dopadły mnie pod prysznicem...
1. Czy jeśli zapisałem się na forum na zajęcia, to muszę jeszcze zapisywać się u wykładowcy na zajęciach?
3. Czy jest jakaś możliwość "obejścia" warsztatów foto? Chodzi o to, żem jest z SG i w tym semestrze chciałem te warsztaty zaliczyć, ale jest problem, bo to są jakieś warsztaty dla zaawansowanych... :/ Czy nie ma czegoś dla początkujących, ew. innych zajęć, które by mi to zaliczyły?
4. Jeśli zapisałem się na forum na zajęcia, to aby się wypisać z zajęć muszę się pofatygować do wykładowcy?
-
- Ekspert
Lista Tosterowa jest tutajtrybek pisze:Hello, kiedy zawiśnie lista przyjętych na piątkowy Grafoster?
Pozdrawiam
MT
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-136999.html#136999
leelo pisze:kiedy będą znane oceny z psychologii reklamy, bo na forum przy niektórych nazwiskach są znaki zapytania, wiadomo już coś więcej na ten temat?
Oceky końcowe z psychologii reklamy są tutaj:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-136956.html#136956
doszedł Dziękujęmaczetka pisze:doszedł ?
1. Tak [wg regulaminu]Artur0 pisze:Parę pytań:
2. Tak, dokładnie - jeszcze jeden tydzień, a dokładniej do 06 marca
3. Nie, nie ma. Jak II rok musisz zaliczyć warsztaty fotograficzne. Na poziomie podstawowym są warsztaty w p. Zbigniewem Tomaszczukiem - spróbuj tam się zapisać. Jeżeli mimo to forma zajęć nie będzie spełniała Twoich oczekiwań, może poprosić p. Dyrektor o możliwość realizacji warsztatów w grupach zaocznych [tam są prowadzone w 'formie tradycyjnej'.
4. Dobrze by było jednak nie jest to konieczne. Osoby, które osobiście nie potwierdzą swojej obecności na zajęciach [w myśl regulaminu] są z automatu wykreślane z listy zajęć
-
- Ekspert
Dzięki za odpowiedź. W takim razie w przyszłym tyg. powpisuję się na te zajęcia, na które się wpisałem na forum.
Pan Tomaszczuk oznajmij na zajęciach foto, że będą to zajęcia dla zaawansowanych... :/ Może faktycznie pójdę na te warsztaty do zaocznych. Trzeba się w tej sprawie umawiać z P. dyrektor czy jakieś podanie napisać?
Pan Tomaszczuk oznajmij na zajęciach foto, że będą to zajęcia dla zaawansowanych... :/ Może faktycznie pójdę na te warsztaty do zaocznych. Trzeba się w tej sprawie umawiać z P. dyrektor czy jakieś podanie napisać?
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
W takim razie musisz napisać podanie do p. Dyrektor z prośbą o możliwość realizacji Warsztatów fotograficznych w grupach zaocznych SR i TV [bo na zjazdach grup SG i FOTO nie ma już miejsc], i pojawić się już w najbliższą sobotę na zajęciach - godz. 15:30 [studio foto]. Terminy kolejnych zajęć to:Artur0 pisze:Dzięki za odpowiedź. W takim razie w przyszłym tyg. powpisuję się na te zajęcia, na które się wpisałem na forum.
- 28. II
14. III
28. III
18. IV
09. V
23. V (sesja egzaminacyjna)
06. VI (poprawkowa sesja egzaminacyjna)
Agnieszka Mulak będzie 'u Was' jakoś w przyszłym tygodniu, ale jeżeli brakuje Ci 'tylko' wpisu w indeksie to zostaw go w sekretaricie [co powinnaś uczynić już we wtorek!] a wpis zbierzemy za Ciebie w sobotę [oczywiście absolutnie wyjątkowo!]Tekla pisze:Ja mam pytanie odnośnie tego, kiedy P. Mulak będzie w szkole?
Zapomniałam w poniedziałek zostawić indeksu w sekretariacie, przez co nie mam wpisanej oceny z psychologii reklamy. Dlatego muszę teraz osobiście wybrać się po tę ocenę
-
- Ekspert
Dokładnie nie wiem co oznaczają znaki zapytania, prawdopodobnie to, że brakuje jeszcze jakiejś oceny cząstkowej (np. z analizy reklamy) co uniemożliwia wystawienie oceny końcowej. W najbliższą sobotę Agnieszka będzie w szkole (o godz. 12:00) więc będziesz mogła osobiście Ją zapytaćPsyche pisze:A ja powtórzę pytanie w sprawie psychologii reklamy, bo chodzi o wyniki dla zaocznych grup TV, gdzie przy wynikach są znaki zapytania. Czy ktoś miał kontakt z Panią Mulak z zaocznych?