a_galazka@o2.pltrocu pisze:Czy ktoś może mi podać emaila do prowadzącej reklamę zewnętrzną?
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
O dzięki, ja miałem wp.pl ale chyba jest zły, bo brakuje odzewu.alusiow pisze:a_galazka@o2.pltrocu pisze:Czy ktoś może mi podać emaila do prowadzącej reklamę zewnętrzną?
-
- Czasami coś napisze
Odnośnie reklamy zewnętrznej nie pamiętam dokładnie jakie były zadania domowe. Czy ktoś byłby mi w stanie pomóc i uzupełnić:trocu pisze:O dzięki, ja miałem wp.pl ale chyba jest zły, bo brakuje odzewu.alusiow pisze:a_galazka@o2.pltrocu pisze:Czy ktoś może mi podać emaila do prowadzącej reklamę zewnętrzną?
1. Uzupełnić historyjkę z kurczaczkami.
2. Coś z fotografią.
3. Zrobić billboard reklamy Carrefour'a lub....lub...
4.Chyba coś było dla ochotników.
Będę wdzięczna za pomoc.
-
- Początkujący(a)
kurczaki były dla chętnych ale już po terminiePatris pisze:Odnośnie reklamy zewnętrznej nie pamiętam dokładnie jakie były zadania domowe. Czy ktoś byłby mi w stanie pomóc i uzupełnić:trocu pisze:O dzięki, ja miałem wp.pl ale chyba jest zły, bo brakuje odzewu.alusiow pisze:a_galazka@o2.pltrocu pisze:Czy ktoś może mi podać emaila do prowadzącej reklamę zewnętrzną?
1. Uzupełnić historyjkę z kurczaczkami.
2. Coś z fotografią.
3. Zrobić billboard reklamy Carrefour'a lub....lub...
4.Chyba coś było dla ochotników.
Będę wdzięczna za pomoc.
Reklama Carrefour'a , Reala, Eleclera - też po ptokach- po terminie, ale słać można tylko ciekawe co A.G z tym zrobi
coś z fotografią? chodzi o świateczne zjecie? o przedstawienie dziecięcosci?
-
- Czasami coś napisze
Termin jest do 20.03alusiow pisze:kurczaki były dla chętnych ale już po terminie
Reklama Carrefour'a , Reala, Eleclera - też po ptokach- po terminie, ale słać można tylko ciekawe co A.G z tym zrobi
Billboard: plakat dla sieci Real, E.Leclerc, Carrefour (wydaje mi się, że jeden do wyboru) o wymiarach 20,16 x 9,52 cm, po tytułem: produkty na wielkanoc.
Praca dodatkowa (nieobowiązkowa): przykład implantu seksualnego w reklamie outdoorowej lub dwóch implantów w reklamie prasowej.
Co do pozostałych 2 (foto i kuraki) to nie znam szczegółów, bo nie brałem ich pod uwagę.
-
- Czasami coś napisze
trocu pisze:Termin jest do 20.03alusiow pisze:kurczaki były dla chętnych ale już po terminie
Billboard: plakat dla sieci Real, E.Leclerc, Carrefour (wydaje mi się, że jeden do wyboru) o wymiarach 20,16 x 9,52 cm, po tytułem: produkty na wielkanoc.
Praca dodatkowa (nieobowiązkowa): przykład implantu seksualnego w reklamie outdoorowej lub dwóch implantów w reklamie prasowej.
Co do pozostałych 2 (foto i kuraki) to nie znam szczegółów, bo nie brałem ich pod uwagę.
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi.
Co do kurczaków to skąd je mieliśmy wziąć ?
-
- Początkujący(a)
Mielismy ulozyc dialogi do kurczakow ale jest po terminie byl na to tylko tydzien . A kurczaki miala A.G przeslac ale z tego co wiem nie przeslala.Patris pisze:trocu pisze:Termin jest do 20.03alusiow pisze:kurczaki były dla chętnych ale już po terminie
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi.
Co do kurczaków to skąd je mieliśmy wziąć ?
A tak żeby było jasne to te Reale, Auchany itp byly do 13.03
-
- Nowy(a)
Bezgłowy krokodyl!
Dzisiaj ok. godziny 15 w sali nr. 6 zostawilem podłączonego do kompa w rzędzie najbliższym drzwi pen drive'a, który wygladał jak bezgłowy zielony krokodyl. Są na nim moje very important rzeczy, nie znalazł ktoś przypadkiem?
-
- Bywalec
Re: Bezgłowy krokodyl!
Zapytaj koniecznie w sekretariacie naszym wspaniałym:)gutek313 pisze:Dzisiaj ok. godziny 15 w sali nr. 6 zostawilem podłączonego do kompa w rzędzie najbliższym drzwi pen drive'a, który wygladał jak bezgłowy zielony krokodyl. Są na nim moje very important rzeczy, nie znalazł ktoś przypadkiem?
Ja ostatnio zgubiłam pena - ktoś znalazł i zaniósł właśnie tam.
Powodzenia:)