"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Przydałoby się
Witam
Chciałabym się zapytać, czy jest szansa by w w szkole był dostępny Almanach Mediów i Reklamy?
Ten zbiór cennych adresów, nazwisk, numerów telefonów i innych informacji z pewnością przydałby się osobom poszukującym pracy/stażu.
Poza tym Media & Marketing Polska wydaje też specjalne raporty, które także pozwoliłyby lepiej rozeznać się w branży.
Pozdrawiam!
Malwina
Chciałabym się zapytać, czy jest szansa by w w szkole był dostępny Almanach Mediów i Reklamy?
Ten zbiór cennych adresów, nazwisk, numerów telefonów i innych informacji z pewnością przydałby się osobom poszukującym pracy/stażu.
Poza tym Media & Marketing Polska wydaje też specjalne raporty, które także pozwoliłyby lepiej rozeznać się w branży.
Pozdrawiam!
Malwina
-
- Nowy(a)
Reklama Tv- prace
Czy coś wiadomo na temat wyników z prac z reklamy tv u p. Waczko, bo nigdzie takiej informacji nie mogę znaleźć. Tak się zastanawiam czy poprawiłam czy nie....
-
- Ekspert
Re: Reklama Tv- prace
Bardzo mi przykro... niestety AW nic nam tutaj nie zostawił... (ale męczymy Go i męczymy, więc mam nadzieję, że niebawem poda je do wiadomości )aszka56 pisze:Czy coś wiadomo na temat wyników z prac z reklamy tv u p. Waczko, bo nigdzie takiej informacji nie mogę znaleźć. Tak się zastanawiam czy poprawiłam czy nie....
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Już!
Sukcesywnie je rozsyłam. Np. Ty już je masz na swojej skrzynce .Parkos pisze:A ja mam zapytani kiedy będą dostępne namiary na praktykodawców dla PD
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
Myślałem o Akademickim Kursie Typografii (http://akt.edu.pl/), który też jest w weekendy. I chciałbym pogodzić obie szkoły. Ale co ta, to nie ucieknie:)
A kolejne pytanko: czy zamiast na dzisiejsze warsztaty, można przyjść za tydzień? Coś mi wypadło. Ktoś ostatnio wspominał o takiej możliwości. Proszę o potwierdzenie. Będę jeszcze dzwonił.
A kolejne pytanko: czy zamiast na dzisiejsze warsztaty, można przyjść za tydzień? Coś mi wypadło. Ktoś ostatnio wspominał o takiej możliwości. Proszę o potwierdzenie. Będę jeszcze dzwonił.
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
-
- Bywalec
http://wsr.pl/ftopicp-139071.html#139071anna_maria pisze:kiedy beda opublikowane informacje na temat licencjatu obiecane przez Sławka? mialy byc w niedziele
że o to się rozchodzi czy o co?
bo ja sam jestem zainteresowany informacjami nt. zapisów, których nigdzie ni widu i ni słychu (gdzie pieniądze przelać, itp. itd. etc. ).
no chyba, że Tobie chodzi o to samo, co mi