niestety na te pytania nie znam jeszcze odpowiedzi - Sławku - czekamy na informacje!anna_maria pisze:Mam pytanie na temat instytutu, czy bedzie jakies oddzielne forum w zwiazku z nim? Bo jak narazie jest cos ubogo w informacje.
Kiedy np. tzeba wplacic pieniadze? Kiedy jest rozpoczecie? i ogolnie jakis harmonogram
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Terminy i płatności w ID
Instytut będzie miał oddzielną stronę, ale w oczekiwaniu na nią można zabierać głos w sprawach studenckich wykorzystując do tego temat:anna_maria pisze:Mam pytanie na temat instytutu, czy bedzie jakies oddzielne forum w zwiazku z nim? Bo jak narazie jest cos ubogo w informacje.
Kiedy np. tzeba wplacic pieniadze? Kiedy jest rozpoczecie? i ogolnie jakis harmonogram
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-7091.html
Natomiast w temacie:
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-7090.html
można znaleźć informacje na temat dat zjazdów w I semestrze oraz płatności. Dla porzadku przypomnę, że opłatę rejestracyjną wnosi się przy składaniu dokumentów, a czesne do ósmego dnia danego miesiąca przy płtności miesięcznej (lub dziesiętego dnia pierwszego miesiąca w semestrze lub roku szkolnym, przy płatności semestralnej lub rocznej).
Na informacje o oficjalnym rozpoczęciu roku trzeba jeszcze chwilę poczekać, zajęcia natomiast ruszają 03/10/2009.
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
Mam pilne pytanie Czy jeśli ktoś z grupy wrześniowej nie zaliczy warsztatów we wrześniu , to czy jest możliwość zaliczenia ich z grupą październikową???czy trzeba składać jakies specjalne podanie o przełożenie terminu itd.?? czy w ogóle nic z tego, bo i tak nie da rady?? Proszę o odpowiedź najlepiej kogoś z sekretariatu
-
- Ekspert
Z tego co wiem, to nic w planie 'wrześniowym' nie uległo i już raczej nie ulegnie zmianie - warsztaty internetowe macie w godzinach 09:00 - 12:00 a warsztaty negocjacyjne 09:00 - 13:30 co do piątków - to na pewno są wolne (poza najbliższym kiedy to w godzinach 12:00 - 15:00 macie program przygotowań do egzaminu OKE)Marysia pisze:a czy wiadomo już, jak dokładnie będzie wyglądał plan warsztatów negocjacyjnych? na pewno będą się kończyć już o 13.30? i piątki pozostaną wolne?
-
- Ekspert
-
- Ekspert
No popatrz - dopiero dzisiaj usunęłam z profilu numer gg, a tu już krzyk że go nie ma... Niestety mam dosyć problemów z tym komunikatorem więc od dłuższego czasu zaprzestałam jego używania. Teraz jedynym kontaktem ze mną pozostaje e-mail, jeżeli sprawa pilna to zawsze można skontaktować się ze mną przez sekretariat WSRArtur0 pisze:Na gg się nie dowiem skoro nie dostałem odpowiedzi i pesca usunęła gg z forum? ;P