"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Nie nie są obowiązkowekeetka pisze:Aaaa... czyli grupa A to grupa tych, co kredki ostatni raz widzieli w przedszkolu? Dzieki za wyjasnienie.
A zajecia, ktore sa w soboty i nie sa obowiazkowe nie sa przypadkiem jednak do zaliczenia w ciagu dwoch lat? Bo tak sobie mysle, ze wolalabym zrobic to w tym semestrze i miec je za soba...
UWAGA, PRZYPOMNIENIE DLA GRUP ZAOCZNYCH!!!
W każdym semestrze z planu piątkowo - sobotniego wybieracie minimum:
- - jeden (dowolny!) przedmiot informatyczny,
- jeden! blok Języka angielskiego,
- JEDNĄ z proponowanych godzin (12:00 lub 13:45) na realizację przedmiotu obowiązkowego!
WSZYTSKO INNE co wybierzecie z planu zajęć jest 'dodatkowe' [co nie oznacza, że nie trzeba będzie zaliczyć tego w sesji egzaminacyjnej] .
-
- Ekspert
Odpowiedni komunikat w tej sprawie pojawi się w dniu jutrzejszym na forum. Wiem, że obiecałam Was odwiedzić, ale niestety nie mam jeszcze pełnych informacji. Przepraszam, za niedotrzymanie słowa i spokojnie, niedługo wszystko będzie już jasne a zajęcia pewnie uda się Wam 'odrobić'Menson pisze:A co z zajęciami językowymi dla zaocznych...niemieckim, włoskim itd ??
Bo miał ktoś przyjść w niedziele do nas i urządzić dodatkowe zapisy ale w rezultacie nikt do nas nie przyszedł...
Już jedne zajęcia nam przepadły
-
- Ekspert
Dostęp do forum naukowego przyznawany jest 'hurtowo' tzn. grupy dzienne październikowe muszą poczekać jeszcze do rozpoczęcia roku szkolnego. Na dzień dzisiejszy nie są jeszcze wyznaczone dla Was terminy zapisów na zajęcia dodatkowe - przecież najpierw musicie rozpocząć rok szkolny! Jak będzie trzeba się zapisywać na pewno wszystkie osoby, które poprosiły o dostęp go otrzymają Cierpliwości!dzejdzej pisze:a ja mam pytanie o co chodzi z tymi zapisami??
czy info ktroe ktoś podał tu
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-143278.html#143278
dotyczy też dziennych??
Jeśli tak to dlaczego jeszcze nie mamy dostepu do forum naukowego??
Czy będzie tak, że pierwszoroczniakom zostaną jakieś resztki zajęciowe??
pozdrawiam
-
- Ekspert
Wyniki testu z j. angielskiego są tutaj:maksiu85 pisze:Nie mogę nigdzie znaleźć. Gdzie są wyniki testu z języka angielskiego dla grup zaocznych SG?....Co prawda jest link w ważnych informacjach dla grup zaocznych ale mi nie działa. Proszę o odp.
http://www.wsr.pl/ftopict-7164.html
a link najprawdopodobniej Ci nie działał, ponieważ wyniki znajdują się na FORUM NAUKOWYM, do którego dopiero przed chwilą otrzymałeś dostęp
-
- Ekspert
Właściwie to już się pojawiły, dokładniej tutaj:JwSwietocho_1 pisze:Rozumiem, że tamta zapisów dla grup zaocznych (SG i FOTO) pojawi się jutro w dziale SG i FOTO (Sobota 2009/2010)?
http://www.wsr.pl/forum-32.html
ale zostaną otwarte dopiero o godzinie 12:00...
P.S. Przypominam, że w tym roku chodzisz do szkoły jako II rok w związku z tym w niedzielę uczęszczasz na zajęcia razem z SGzII
-
- Ekspert
UWAGA GRUPY SR i TV [zaoczne]!!!
Ponieważ zapisy na lektoraty językowe (w Waszych grupach) wyglądają następująco:
http://www.szkolareklamy.pl/forum-31-days0-0.html
We wtorek (06 października) zostanie podjęta ostateczna decyzja, które zajęcia zostaną na stałe wpisane do planu zajęć i będą się odbywać do końca trwania semestru. Postaram się aby 'stracone' zajęcia zostały odpracowane
P.S. Przypominam, że lektoraty będą się odbywać w soboty w godzinach 19:00 - 20:30
Ponieważ zapisy na lektoraty językowe (w Waszych grupach) wyglądają następująco:
- język francuski - 3 osoby,
język hiszpański - 7 osób,
język niemiecki 5 osób,
język rosyjski - 0 osób,
język niemiecki 5 osób,
http://www.szkolareklamy.pl/forum-31-days0-0.html
We wtorek (06 października) zostanie podjęta ostateczna decyzja, które zajęcia zostaną na stałe wpisane do planu zajęć i będą się odbywać do końca trwania semestru. Postaram się aby 'stracone' zajęcia zostały odpracowane
P.S. Przypominam, że lektoraty będą się odbywać w soboty w godzinach 19:00 - 20:30
-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
podłączam się do pytania wyżej.
zapisałam się na 1 przedmiot informatyczny, który mnie interesuje, ale jestem na liście rezerwowych. Jest to wymagane minimum, ale co w przypadku kiedy okaże się, że nie ma dla mnie miejsca?
2. Nie pisałam testu z angielskiego, i nie zapisałam się na zajęcia, bo nie pasuje mi godzina poziomu, na który chciałam się zapisać. Ale.. Mam pytanie - czy jeśli mam zaliczone 2 semestry na innej uczelni to czy można to przepisać i jak mam to zrobić?
zapisałam się na 1 przedmiot informatyczny, który mnie interesuje, ale jestem na liście rezerwowych. Jest to wymagane minimum, ale co w przypadku kiedy okaże się, że nie ma dla mnie miejsca?
2. Nie pisałam testu z angielskiego, i nie zapisałam się na zajęcia, bo nie pasuje mi godzina poziomu, na który chciałam się zapisać. Ale.. Mam pytanie - czy jeśli mam zaliczone 2 semestry na innej uczelni to czy można to przepisać i jak mam to zrobić?
-
- Początkujący(a)