Nasza-Klasa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Temat jak widzę ostatnio stał się "gorący", bo coraz więcej napotykam publikacji w jego zakresie np. :
"Oko przygląda się waszej k(l)asie" - prawo.vagla.pl
Polecam zapoznać się również ze znajdującymi się tam komentarzami.
Ja pozwolę sobie tutaj pominąć informację o stronie pozwalającej - w swym zamiarze - dzięki takim różnym zachowaniom (polegającym na publikacji danych) "wykradać" np. imię i nazwisko osoby posiadając jej numer GG (bazując, jak informuje ów strona, na danych z 'Naszej klasy').
Wspomnę natomiast - w ramach ciekawostki - o powstałej kolejnej "parodii" (bo o 'naszej celi' już tu było) : nasza-ofiara.zoni.pl
"Oko przygląda się waszej k(l)asie" - prawo.vagla.pl
Polecam zapoznać się również ze znajdującymi się tam komentarzami.
Ja pozwolę sobie tutaj pominąć informację o stronie pozwalającej - w swym zamiarze - dzięki takim różnym zachowaniom (polegającym na publikacji danych) "wykradać" np. imię i nazwisko osoby posiadając jej numer GG (bazując, jak informuje ów strona, na danych z 'Naszej klasy').
Wspomnę natomiast - w ramach ciekawostki - o powstałej kolejnej "parodii" (bo o 'naszej celi' już tu było) : nasza-ofiara.zoni.pl
-
- Loża WSR
macie tu osiągniecia swojej marnej klasy http://***SPAM***.pl/1673689,18,item.html syf nad syfy
-
- Loża WSR
Za to tu macie żołnierzu Wasz PobórWiciu pisze:macie tu osiągniecia swojej marnej klasy(...)
http://nasz-pobor.pl/
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
sinar pisze:Za to tu macie żołnierzu Wasz PobórWiciu pisze:macie tu osiągniecia swojej marnej klasy(...)
http://nasz-pobor.pl/
ooo to obadam
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Happy pisze:Piszą na tych portalach różne teksty żeby wykończyć naszą-klasę bo przez nią mają zerowe wejścia zazdrośniki jedne. Wszyscy zamiast na Onecie albo Wp siedzą na naszej -klasie!
Jakies 2 tygodnie temu rozmawiałem właśnie o tym z moim kumplem ktory jest dziennikarzem. Przekonywał mnie że od pewnego czasu Gazeta robi im czarny PR. Ja się upierałem że mimo wszystko jednak robią im reklame. W końcu staneło na tym że nieważne jak ale ważne, że jednak dalej o nich pisza Co do portali to faktycznie trochę inna działka, ale jakąś część internautów na pewno nk im zabiera. Ten mój kumpel miał zresztą na dniach rozmawiać z prezesem Onetu i o nk też miał pytać. Wywiadu jeszcze nie czytałem, ale podejrzewam, że młody Wejchert bagatelizował problemseize pisze:Cóż Onet ani WP nie są portalami stricte społecznościowymi więc to raczej nie konkurencja bezpośrednia. Tu prędzej można było by jak już mówić o np. Gronie czy też szerokiej platformie internetowej Gazety.
PS. A czy słyszałaś Happy że odpowiednik NK w Stanach miał się przyczynić do gwałtownego wzrostu liczby rozwodów
-
- Loża WSR
No bo ukryć się raczej nie da, że było to też forma reklamy O n-k słyszało wiele osób, ale tak usłyszało jeszcze więcej; niektórzy z przekory postanowili wejść i zobaczyć o co tyle hałasu itd itd. Zresztą to o ile się nie mylę zaczęło się "czarne pisanie" jak było 6mln a obecnie już i tak doszedł kolejny milionsinar pisze:(...) Przekonywał mnie że od pewnego czasu Gazeta robi im czarny PR. Ja się upierałem że mimo wszystko jednak robią im reklame. (...)
Ps: zresztą wczoraj widziałem w n-k reklamę (banner) Gazety/Agory i dziś też jest - a dokładnie gazetapraca.pl ;]