Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 03 lut (śr) 2010, 10:47:08
maland pisze:czy moglbym sie dowiedziec czy moje podanie zostalo rozpatrzone?
btw. czy to nie przypadkiem dzisiaj bedzie plan dla SG/FOTO?

zadzwon do sekretariatu bo tu nikt Ci nie na pisze jaka jest odpowiedź na podaniu

-
maland
- Zawsze coś napisze

autor: maland » 03 lut (śr) 2010, 11:52:50
chodzilo mi o odp tak, nie

ale spoko.
zadzwonie w wolnej chwili.
-
majaga
- Zadomowił(a) się

autor: majaga » 04 lut (czw) 2010, 11:19:00
Heloł!
W lutym wracam po urlopie do WSR na zaoczniakowe zajęcia FOTO, to mój ostatni semestr w szkole.
Pamiętam, że kiedyś już miałam obowiązkowe Prawo Reklamy w zajęciach czy teraz też musze to zaliczać? Czy to jest po prostu kontynuacja tego, czego uczyłam się wtedy czy to te same zajęcia tyle, że w tym roku odbywają się w drugim a nie w pierwszym semestrze?
Jeśli ktos zrozumie o co mi chodzi - będę Dźwięczna za odp.

-
descentes
- Zaczyna działać

autor: descentes » 04 lut (czw) 2010, 13:02:17
Jakie jest prawdopodobieństwo że w przyszłym semestrze będą po raz kolejny zajęcia z Html'a - bardzo by mi się to przydało a nachodzą na zajęcia obowiązkowe grupy foto ;/ Fajnie by było gdyby grafiką też nie nachodziły - bo właściwie to jestem z SG

-
Ekiana
- Zaczyna działać

autor: Ekiana » 04 lut (czw) 2010, 13:09:15
mam identyczne pytanie j/w oraz kilka innych - umieściłam je w topicu komentarze do planu.
-
pesca
- Ekspert

autor: pesca » 04 lut (czw) 2010, 14:17:44
majaga pisze:Heloł!
W lutym wracam po urlopie do WSR na zaoczniakowe zajęcia FOTO, to mój ostatni semestr w szkole.
Pamiętam, że kiedyś już miałam obowiązkowe Prawo Reklamy w zajęciach czy teraz też musze to zaliczać? Czy to jest po prostu kontynuacja tego, czego uczyłam się wtedy czy to te same zajęcia tyle, że w tym roku odbywają się w drugim a nie w pierwszym semestrze?
Jeśli ktos zrozumie o co mi chodzi - będę Dźwięczna za odp.

Moja Droga, Twój plan będziemy ustalać INDYWIDUALNIE [na najbliższym zjeździe 20/21 luty] chyba, że wcześniej uda mi się to wszystko posprawdzać to wtedy postaramy się ustalić to mailowo

Póki co jeżeli chodzi o prawo - to jeżeli miałaś je już to oczywiscie nie realizujesz go ponownie

z soboty wybierasz informatykę i j. angielski. Przypominam również, że w Twoim przypadku powinnaś zrealizować jeszcze warsztaty rysunkowe i fotograficzne [jeżeli masz je jeszcze nie zrealizowane]

-
pesca
- Ekspert

autor: pesca » 04 lut (czw) 2010, 14:19:08
trol pisze:Aha, dziękuję, w takim razie pytanie nr. 2: Czy warsztaty animacji z D.Szwejkowskim są traktowane jako przedmiot informatyczny?
Nie nie są - są to zajęcia WARSZTATOWE.
-
pesca
- Ekspert

autor: pesca » 04 lut (czw) 2010, 14:23:21
Espy pisze:Odnośnie
3 - a wiadomo kiedy będzie coś o tym wiadomo?

Tak wiadomo

W każdym semestrze powinniście wybrać sobie INNY przedmiot informatyczny (szczególnie grupy zaoczne!), a ten sam wybrać sobie jako przedmiot 'dodatkowy'. W grupach dziennych powinniście starać się wybrać możliwie różne przedmioty, względnie ten sam ale u różnych prowadzących. Wiemy, że nie zawsze jest to możliwe więc jeżeli nie ma już kompletnie żadnej możliwości, szansy to w ostatecznej ostateczności możecie wybrać sobie ten sam przedmiot u tego samego prowadzącego.
-
pesca
- Ekspert

autor: pesca » 04 lut (czw) 2010, 14:26:34
Qcharz pisze:zmiana godzin finalcut'a raczej nie wchodzi w gre, jednak zastanawiam się czy zawsze będzie on w tym samym zestawieniu środowym co niektórym uniemożliwia zapisanie sie na te zajęcia, bo, ponieważ, dlatego ,że w tym samym czasie sa zajęcia językowe, które są kontynuacja z zeszłego semestru i nie widzę za bardzo sensu zmieniania grupy oraz nauczyciela. (wiem, że jest to rozpatrywanie sprawy pod względem 1 czy tam może 3 osób jednak intryguje mnie to bardzo)
Tego tak naprawdę nie wiemy, ale jeżeli jest jakaś grupa osób, która chciałaby mieć zajęcia z finalcuta w innym terminie (dogodnym dla grupy) postarajcie się jak najszybciej (czytaj w pierwszym tygodniu po feriach) złożyć podanie w sekretariacie z prośbą o utworzenie takich zajęć w terminie.... z podpisami osób, które są zainteresowane tym przedmiotem. Jest duża szansa (jeżeli będzie Was sensowna ilość) że takie zajęcia mogłyby ruszyć już od drugiego tygodnia po feriach!
-
pesca
- Ekspert

autor: pesca » 04 lut (czw) 2010, 14:28:09
descentes pisze:Jakie jest prawdopodobieństwo że w przyszłym semestrze będą po raz kolejny zajęcia z Html'a - bardzo by mi się to przydało a nachodzą na zajęcia obowiązkowe grupy foto ;/ Fajnie by było gdyby grafiką też nie nachodziły - bo właściwie to jestem z SG

szansa jest duża - wszystko zależy od:
1. wyników ankiet po semestrze letnim
2. zainteresowania nowoprzyjętych słuchaczy - czyli sposoby wypełnienia kwestionariusza osobowego

-
Camiart
- Czasami coś napisze

autor: Camiart » 04 lut (czw) 2010, 15:15:14
Pesca, czyli w tym planie, który jest podany w tej chwili (dodatkowe przedmioty w sb) nie będzie już zmian? Bo mi by na przykład zależało, żeby już nie było

) Jest już wersja do ściągnięcia?
-
maland
- Zawsze coś napisze

autor: maland » 04 lut (czw) 2010, 17:38:10
descentes pisze:Jakie jest prawdopodobieństwo że w przyszłym semestrze będą po raz kolejny zajęcia z Html'a - bardzo by mi się to przydało a nachodzą na zajęcia obowiązkowe grupy foto ;/ Fajnie by było gdyby grafiką też nie nachodziły - bo właściwie to jestem z SG

spokojna glowa.
w legendzie jest LUB wiec mozna sie zapisac na htmla i wybrac sobie ktorys z obowiazkowych, choc oba fajne

-
descentes
- Zaczyna działać

autor: descentes » 04 lut (czw) 2010, 17:42:49
He? gdzie jest to LUB ?

By the way - ja jestem na dziennych

Z grupy SG ale nadgorliwe zaliczająca zajęcia grupy FOTO

-
maland
- Zawsze coś napisze

autor: maland » 04 lut (czw) 2010, 17:45:04
hmmm jak na dziennych to nie wiem.
myslalem ze mowa o zaocznych bo wlasnie sie plan pojawil.
i tam przy ** jest lub..
a u ciebie to nie wiem

-
descentes
- Zaczyna działać

autor: descentes » 04 lut (czw) 2010, 17:46:37
To czekam na odpowiedź od kogoś z góry