"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Zastanawia mnie, czy ktoś z użytkowników może wypowiedzieć się na temat warsztatów radiowych w siedzibie Polskiego Radia. Zapisałem się na nie, wiedząc, że tydzień wcześniej było pierwsze spotkanie. Zżera mnie ciekawość:) Jeśli ktoś może podzielić się pierwszymi wrażeniami lub powiedzieć, co należy przygotować na spotkanie w sobotę, będę niezmiernie wdzięczny.
Na forum nie mogłem znaleźć konkretnego tematu na ten temat, więc może odpowiedź uzyskam tutaj:)
Czołem!
Na forum nie mogłem znaleźć konkretnego tematu na ten temat, więc może odpowiedź uzyskam tutaj:)
Czołem!
-
- Ekspert
Jedynie mogę zacytować jedną uczestniczkę:JwSwietocho_1 pisze:Zastanawia mnie, czy ktoś z użytkowników może wypowiedzieć się na temat warsztatów radiowych w siedzibie Polskiego Radia [...] Zżera mnie ciekawość:) Jeśli ktoś może podzielić się pierwszymi wrażeniami lub powiedzieć, co należy przygotować na spotkanie w sobotę, będę niezmiernie wdzięczny.
Kawka03 pisze:Swietnie było na tych warsztatach w sobotę.
Po Zajęciach które miał Instytut spodziewałam sie że będą tam tłumy. Pozostałe 6 osób to były osoby z pierwszego roku (głównie) a widziałam jeszcze że w niedzielę zapisywały się kolejne i znów nie z ID a z WSR. Będą ludzie żałować... oj będą...
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
Chodzi Ci o pytanie odnośnie programów graficznych? Strategię reklamy? Rysunek? Układ elementów w reklamie prasowej? Coś bliżej powiedzChester86 pisze:Ja mam króciutkie pytanie trochę z poza szkoły.nie wiem gdzie to dać a nie chce zaśmiecać nowym tematem.
Chodzi mi o mejl do kogoś kto pracuje w grafice-reklamie żebym mogł spytać o pewna sprawę techniczną związana z nową pracą,dość ważne a nie mam do kogo uderzyć..więc może tu:)
-
- Początkujący(a)
STUDIO RE-QUEST I PR W INTERNECIE
WITAM PONAWIAM MOJĄ PROŚBĘ:(
MAM OGROMNĄ PROŚBĘ CZY KTOŚ Z FORUM ZAPISAŁ SIĘ NA PR W INTERNECIE I NA STUDIO RE-QUEST I JEST WSTANIE NAPISAĆ COKOLWIEK CO BYŁO NA TYCH ZAJĘCIACH I JAK WYGLĄDA ZALICZENIE
Z GÓRY B.DZIĘKUJE
MAM OGROMNĄ PROŚBĘ CZY KTOŚ Z FORUM ZAPISAŁ SIĘ NA PR W INTERNECIE I NA STUDIO RE-QUEST I JEST WSTANIE NAPISAĆ COKOLWIEK CO BYŁO NA TYCH ZAJĘCIACH I JAK WYGLĄDA ZALICZENIE
Z GÓRY B.DZIĘKUJE
-
- Ekspert
Oczywiście, że tak. W tym wypadku lektorat będzie 'liczony' jako jeden z przedmiotów dodatkowych.tiptop pisze:ponawiam moje pytanie:
Czy można zapisać się na lektorat językowy i na konsultacje jednocześnie, licząc ,że język będzie liczony wtedy jako przedmiot dodatkowy???Z góry dziękuję za odpowiedź Smile
-
- Zawsze coś napisze
Na stronie dziennikarstwa napisano:
Slyszalem, ze niestety tak, ale chcialbym to potwierdzic.
Czy uczniowie WSRu tez maja prawo do jednego warunku? Czy idac na kolejny semestr musza wszystko zaliczyc, najpozniej w poprawkach?OSHka pisze:
Student ID może mieć tylko JEDEN warunek, tzn. może warunkowo przejść na kolejny semestr mając niezaliczony tylko JEDEN przedmiot [zobowiązuje się on tym samym do zaliczenia tego przedmiotu w następnym semestrze].
-
- Loża WSR
uczniowie WSR mogą mieć maks DWA warunki i przejść warunkowo na następny semestr i na kolejnej sesji po opłaceniu tych dwóch warunków zaliczyć je.maland pisze:Na stronie dziennikarstwa napisano:Czy uczniowie WSRu tez maja prawo do jednego warunku? Czy idac na kolejny semestr musza wszystko zaliczyc, najpozniej w poprawkach?OSHka pisze:
Student ID może mieć tylko JEDEN warunek, tzn. może warunkowo przejść na kolejny semestr mając niezaliczony tylko JEDEN przedmiot [zobowiązuje się on tym samym do zaliczenia tego przedmiotu w następnym semestrze].