"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wystarczy być
Zapisy na zajęcia mają sens tylko wówczas, gdy jest jakiś wybór - terminu, grupy, tematyki. W przypadku Technik Sprzedaży i Warsztatów Negocjacyjnych dla grup dziennych i zaocznych we wrześniu 2010 nie ma żadnego wyboru - terminy są ustalone, grupa i przedmiot też. Więc nie prowadziliśmy tu żadnych zapisów. Wystarczy być.
-
- Loża WSR
p.florek@box.blue.box.comMarysia pisze:Czy mogłabym prosić o podanie maila do Piotra Florka? Z góry bardzo dziękuję!
-
- Początkujący(a)
język obcy
Czy ja muszę wypełniać test poziomujący z języka i się w to bawić? Będąc na dniach otwartych zadałam pytania czy jeśli studiuję i mam już zaliczony lektorat to jest możliwe aby po prostu przepisać ocenę. Usłyszałam, że tak, a więc jaką drogą mam to załatwić?
-
- Loża WSR
Re: język obcy
spotkasz się z wykładowcą na teście i jeżeli się on zgodzi to napiszesz podanie o przepisanie oceny ale najpierw przyjdź i porozmawiaj z wykładowcąKamila pisze:Czy ja muszę wypełniać test poziomujący z języka i się w to bawić? Będąc na dniach otwartych zadałam pytania czy jeśli studiuję i mam już zaliczony lektorat to jest możliwe aby po prostu przepisać ocenę. Usłyszałam, że tak, a więc jaką drogą mam to załatwić?
-
- Loża WSR
ha ha gorsiRobson_W pisze:witam, jeśli nie byłem obecny w niedzielę na zapisywaniu się do grup a czy b to gdzie mogę uzyskać info do jakiej grupy należę ? zostałem automatycznie delegowany do gorszej ? a która gorsza ? :)z góry dzięki, pozdrawiam
jak dla Ciebie i innych co nie byli przy podziale obowiązuje grupa B, ponieważ jest tam mniej osób
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
hmm.....powiem tak nie wiem na 100%, ponieważ nie mam rozpiski rozpoczęć grup II roku dziennych, którzy zaczynają 29 września_Kaska_ pisze:Ych, co w wypadku jesli ktos tego nie zaliczy teraz? Rozchorowalam sie i nie wiem, czy sie wykuruje do niedzieli. Da sie to jakos nadrobic pozniej?
ale oni powinni takie zajęcia zrobić.....więc możesz spróbować zaryzykować
-
- Zawsze coś napisze
Test jest przecietny. Nie warto sie do niego uczyc.
Nie masz co sie przejmowac - test ma na celu tylko i wylacznie podzial na grupy.Nie bedziesz miec z tego oceny itd.
Jak sie wykujesz na test to pozniej bedziesz zapierdzielac na wyzszym poziomie (jesli chcesz sie podciagnac z angola, to dobre wyjscie)
Jesli chcesz sie obijac na najnizszym poziomie lub udawac orla i wymiatac super ocenki, wtedy zawal test i bedziesz w najnizszych grupach.
A jesli masz zdrowe podesjcie do zycia to pojdziesz i napiszesz co wiesz, a potem skoczysz na piwko i nie bedziesz sie przejmowac takimi glupotami polecam!
Nie masz co sie przejmowac - test ma na celu tylko i wylacznie podzial na grupy.Nie bedziesz miec z tego oceny itd.
Jak sie wykujesz na test to pozniej bedziesz zapierdzielac na wyzszym poziomie (jesli chcesz sie podciagnac z angola, to dobre wyjscie)
Jesli chcesz sie obijac na najnizszym poziomie lub udawac orla i wymiatac super ocenki, wtedy zawal test i bedziesz w najnizszych grupach.
A jesli masz zdrowe podesjcie do zycia to pojdziesz i napiszesz co wiesz, a potem skoczysz na piwko i nie bedziesz sie przejmowac takimi glupotami polecam!