Do Slawka W.!!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
Jako rzecznik SW* Happy musze troszczyc sie o interesy klientki Spiewac spiewala ale nei padly z jej ust zadne nie cenzuralne i powszechnie nie akceptowane slowa podczas demonstracji wokaliz A na wszelkich przeciwnikow tez zawsze sie znajdzie jakis "hak"
SW - Sztab Wyborczy
A przy takim 'klasyku' jak "Biala sukienka" grzecznie nie potrafil przesiedziec na krzesle
SW - Sztab Wyborczy
-
- Loża WSR
A co ?! Nie mozna Jak ty tak ostro grasz - stosujesz drapiezny marketing polityczny to hmm ja sie jeszcze zastanowie nad ta 7-ka bo jak mam siedziec tak jak w filharmonii to ja dziekuje i ide do innej piaskownicy Zmiany nastaly i juz ich nie powstrzymasz Ostatnio SeIZe zostal razony podczas burzy i jego alterego przeszlo do wladzy
Jak to mowia : Vampires never die they just go batty
Jak to mowia : Vampires never die they just go batty
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wszystko to czytam. I to wnikliwie.
Wszystko to czytam.
Chciałbym spotkać się z Wami w nieformalnej wielkomiejskiej atmosferze, ale jestem już na to za stary.
Hej!
Chciałbym spotkać się z Wami w nieformalnej wielkomiejskiej atmosferze, ale jestem już na to za stary.
Hej!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Bo to w ogole jest tak, że zanim zacznie się pisać...
Dyżuruję w sekretariacie WSR. Muszę powiedzieć, że nie jest tak źle już o tej porze. Właściwie to siedzę cały czas na forum... Ale więcej czytam niż piszę.
-
- Zaczyna działać
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kiniu, kiniu, kiniu - co z Ciebie wyrośnie?
Mówisz - masz. Już dzwonię, moja ulubiona Kiniu.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Precz z tymi (c)holernymi straznikami moralności!
Kinia - nie mogę napisać na forum tego, co bym chciał napisać o Tobie. Wielkieoko - strażnik (strażniczka?) moralności - czuwa, kurcze...