Ty nie chwaliłaś, tylko Ciebie chwalono, dlatego się przyłączam jako ta chwaląca do reszty chwalącychHappy pisze:A kogo ja chwaliłam aż tak w niebiosa, że się do moich pochwał przylączasz?Martha pisze:aaa, jeżeli chodzi ogólnie o kadrę WSR, to przyłączę się do pochwał Happy
Pamiętaj Marteczko, że ja to Ci zawsze odpowiadam jak o coś pytasz...
Opinie o WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Re: Opinie o WSR
-
- Początkujący(a)
ja tysz poważnie
...moja babula pra miała właśnie nadane przy mianowaniu Helena i chyba po niej sie mi dostało Helga po drugim imieniu:)
A jak moje świadectwo??
A jak moje świadectwo??
-
- Początkujący(a)
szabelka po pierogu
jednym słowem pracowity dzień...
-
- WSR Guru
No tak zajęcia z Magdą Robak te które miałem były ciekawe no i zawsze jest wesoło. Co do Sławka też jest wesoło, a merytorycznie dla mnie czasami ciekawie czasami nie(różnie bywało). O szkurcze prawie zapomniałem wymienić Pana Syrowatko, ważne informacje, umiejętność tłumaczenia no i ciekawa forma prowadzenia zajęć.
A Happy hmmm chyba nie muszę tu nic pisać
A Happy hmmm chyba nie muszę tu nic pisać
-
- Początkujący(a)
po całości
to i ja jeszcze klepnę minusika...mianowicie, brak porządnego zarządzenia zaciemnieniem...no po prostu dajcie jakieś okiennice albo coś takiego żeby można było delektować się obrazami:)
-
- Początkujący(a)
To slazak:
Szkola ze swojej strony zapewnia calkiem dobre kształcenie, ale to ile stąd wyniesiesz, zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Studia policealne mają to do siebie że dużo osób je traktuje jako przechowalnie, albo przychodzi do nich, bo nie wie jeszcze co chce robić w życiu- posiedze 2 lata może sie dowiem. Głównym pytaniem jest to na ile jesteś w stanie wziąc na siebie odpowiedzialność za swój rozwój, bo w szkole panuje chaos-luz, i jeżeli ty sam nie dopilnujesz żeby okreslic jakie umiejetnosci są ci potrzebne, i nauczyc sie ich na wystarczajacym poziomie, to nikt tego nie zrobi za ciebie. W szkole jest od cholery ludzi którzy są chętni do pomocy, i będą Ci robić dodatkowe korekty, wyszukiwac praktyki, pomagac w orientacji w zawodzie, ale to ile stad wyniesiesz zalezy tylko od tego ile bedzie ci sie chcialo zrobic.
Szkola ze swojej strony zapewnia calkiem dobre kształcenie, ale to ile stąd wyniesiesz, zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Studia policealne mają to do siebie że dużo osób je traktuje jako przechowalnie, albo przychodzi do nich, bo nie wie jeszcze co chce robić w życiu- posiedze 2 lata może sie dowiem. Głównym pytaniem jest to na ile jesteś w stanie wziąc na siebie odpowiedzialność za swój rozwój, bo w szkole panuje chaos-luz, i jeżeli ty sam nie dopilnujesz żeby okreslic jakie umiejetnosci są ci potrzebne, i nauczyc sie ich na wystarczajacym poziomie, to nikt tego nie zrobi za ciebie. W szkole jest od cholery ludzi którzy są chętni do pomocy, i będą Ci robić dodatkowe korekty, wyszukiwac praktyki, pomagac w orientacji w zawodzie, ale to ile stad wyniesiesz zalezy tylko od tego ile bedzie ci sie chcialo zrobic.
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
-
- Ekspert
little previewzielonyszerszen pisze:literówka literówka ale uważaj na błędy ortograficzne bo Happy bardzo jest na tym punkcie wyczulona i potrafi zrobić edycję w Twoim poście i poprawić na czerwono.GangstaGirl pisze:aż literowke zrobilam... a mialo byc taki pieknie. STRASZLIWIE.. o tak:)
zielonyszerszen pisze:co Cię interesuje, znajomość obsługi komputera, znajomość języków,
pokarz swoje oblicze w skrócie.