![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
Mam 2 pytania.
1.Które z zajęć odbywających się w II semestrze (tj.moim IV) dostarczą najwięcej użytecznej wiedzy potrzebnej do egzaminu końcowego w WSR? (Jestem na TV ale pytam o zajęcia ze wszystkich specjalności).
2.Czy skoro jestem na TV, mogę zapisać się na zajęcia z innej specjalności? (To wiąże się z pyt.1).
Dzięki.
1.Które z zajęć odbywających się w II semestrze (tj.moim IV) dostarczą najwięcej użytecznej wiedzy potrzebnej do egzaminu końcowego w WSR? (Jestem na TV ale pytam o zajęcia ze wszystkich specjalności).
2.Czy skoro jestem na TV, mogę zapisać się na zajęcia z innej specjalności? (To wiąże się z pyt.1).
Dzięki.
-
- Ekspert
Przecież od tego są uzupełniające zajęcia OKE..ds pisze:Mam 2 pytania.
Dzięki.
-
- Ekspert
Ależ mamy zrypany humorek, łojojoj..ds pisze:Fajnie. Poproszę jednak o odpowiedź osobę kompetentną na wyżej zadane przeze mnie pytania. Dzięki wielkie!
Po prostu napisałam to, co mówił Sławek na pierwszych zajęciach w tym semestrze, że wszelka nasza niewiedza będzie uzupełniona podczas tych zajęć z OKE.
No, ale przecież ja nic nie wiem
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Bosz
-
- Wyrocznia WSR
Nie wiem czy jestem dla Ciebie osobą kompetentną, ale spróbuję zaryzykować.
Co do OKE to bardzo trudno stwierdzić jakie przedmioty są najbardziej użyteczne! Z moich dotychczasowych doświadczeń wynika, że na pewno nie można opuścić zajęć powtórzeniowych z poligrafii.
Faktycznie jeśli chodzi o OKE to będą specjalne zajęcia, które się będą nazywać "Powtórzenie/Przygotowanie do OKE" (albo bardzo podobnie - żebym potem nie została nazwana niekompetentną
).
Nie ma zajęć, które można specjalnie polecić. Są to zwłaszcza te zajęcia, które mają wszystkie grupy bez względu na specjalizację (typu: psychologia, prawo, ekonomika!!)
Jeśli chodzi o drugie pytanie to po pierwsze skoro znasz Eweliną to wnioskuję, że jesteś z grup zaocznych a to oznacza, że zajęcia ze swojej specjalizacji masz w niedzielę tak też automatycznie skoro nie możesz być w dwóch miejscach jednocześnie ((chyba że posiadasz umiejętność bilokacji)) możesz być jedynie na zajęciach ze swojej specjalizacji. Jeśli zaś chodzi o zajęcia sobotnie to masz pełną możliwość wyboru (przy zachowaniu oczywiście wymogów minimum programowego, ale odnoszę nieodparte wrażenie, że masz na myśli jak największą ilość przedmiotów więc z tym nie powinno być problemu).
Czy dobrze zinterpretowałam Twoje pytania i czy czujesz się usatysfakcjonowana/y odpowiedzią czy chcesz wiedzieć coś więcej?
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nie ma zajęć, które można specjalnie polecić. Są to zwłaszcza te zajęcia, które mają wszystkie grupy bez względu na specjalizację (typu: psychologia, prawo, ekonomika!!)
Jeśli chodzi o drugie pytanie to po pierwsze skoro znasz Eweliną to wnioskuję, że jesteś z grup zaocznych a to oznacza, że zajęcia ze swojej specjalizacji masz w niedzielę tak też automatycznie skoro nie możesz być w dwóch miejscach jednocześnie ((chyba że posiadasz umiejętność bilokacji)) możesz być jedynie na zajęciach ze swojej specjalizacji. Jeśli zaś chodzi o zajęcia sobotnie to masz pełną możliwość wyboru (przy zachowaniu oczywiście wymogów minimum programowego, ale odnoszę nieodparte wrażenie, że masz na myśli jak największą ilość przedmiotów więc z tym nie powinno być problemu).
Czy dobrze zinterpretowałam Twoje pytania i czy czujesz się usatysfakcjonowana/y odpowiedzią czy chcesz wiedzieć coś więcej?
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
- Wyrocznia WSR
Będzie pewien problem głównie dlatego, że zajęcia a poligrafii w grupach dziennych były już na pierwszym semestrze. A poza wszystkim osoby z grup zaocznych jeśli chciałyby uczęszczać na zajęcia grup dziennych muszą uzyskać pisemną zgodę Zarządu szkoły.
Będzie też dużo zajęć przygotowujących do OKE dla grup zaocznych. I na 100% będzie tam wiele zagadnień z poligrafii. Już SW o to zadba. Wie, że poligrafii jest multum na OKE.
Także spokojnie. Wszystkie grupy się jej pouczą.
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Będzie też dużo zajęć przygotowujących do OKE dla grup zaocznych. I na 100% będzie tam wiele zagadnień z poligrafii. Już SW o to zadba. Wie, że poligrafii jest multum na OKE.
Także spokojnie. Wszystkie grupy się jej pouczą.
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)