Nie sądzę, żeby były tu (na forum) podawane oceny z indeksów. No chyba, że Pestka się z Wami inaczej umówiła. Zadzwoń teraz do szkoły, ona tam jest to ci odpowie na to pytanie.Tomash20 pisze:Witam, mam pytanko małe ;p czy oceny z reklamy TV beda tu gdzies podane? chodzi o te ktore A.W wpisal do indeksu. z gory dziekuje
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
-
- Czasami coś napisze
To jeszcze Cię troszkę pomęczę
Czy Poligrafia w drugim semestrze jest kontynuacją pierwszego semestru? W sensie, czy np. na zaliczeniu liczy się praktycznie wiedza z pierwszego semestru oraz jak to właśnie wygląda formalnie...czy np.Wykładowca się nie wkurzy
Mam zaliczone wersztaty foto, negocjacje, rysunek, więc będę chciał się RACZEJ skupić na OKE...i nie brać niepotzebnych dla mojej głowy przedmiotów...tylko tę Poligrafię właśnie
Dobra nie pozostaje mi chyba nic innego, tylko zdecydować, czy na pewno tego chcę i ewentualnie napisać podanie chyba
P.S.
Pisał "on", Adam Bielewicz
TV z II.
Upierdliwy tylko czasem
Czy Poligrafia w drugim semestrze jest kontynuacją pierwszego semestru? W sensie, czy np. na zaliczeniu liczy się praktycznie wiedza z pierwszego semestru oraz jak to właśnie wygląda formalnie...czy np.Wykładowca się nie wkurzy
Mam zaliczone wersztaty foto, negocjacje, rysunek, więc będę chciał się RACZEJ skupić na OKE...i nie brać niepotzebnych dla mojej głowy przedmiotów...tylko tę Poligrafię właśnie
Dobra nie pozostaje mi chyba nic innego, tylko zdecydować, czy na pewno tego chcę i ewentualnie napisać podanie chyba
P.S.
Pisał "on", Adam Bielewicz
TV z II.
Upierdliwy tylko czasem
-
- Wyrocznia WSR
Kochani ależ Wy jesteście niecierpliwi! Ferie są. Odpoczywajcie! Relaksujcie się! Odnawiajcie siły i energię witalną! Zawsze były razem, ale z Waszym "dzikim tłumem" to nie wiem jeszcze co będzie! Wróci papa Sławek to pomyśli. Teraz odpoczywa z rodzinka w górach. Dajcie chłopakowi odetchnąć! Cierpliwości...OSHka pisze:Pytanko: OKE to zajęcia wspólne czy każda specjalizacja ma swoje?
-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
Widzę pewien nieznaczny postęp co do grup dziennych!
Po tej sesji na razie nie mam jedynie 7 indeksów z pierwszego roku oraz 9 z drugiego... No a jeszcze do dziś termin. Ale było by fajnie, żeby dziś wszystkie do wieczora zjechały...
Brakuje mi indeksów:
II rok
Jabłoń Mich
Kosma Dor
Kloss
Mack Justi
Szul Joan
i z I roku:
Gruucha!
Mateu Mati
Bernardo
Siud Alex
Przynoście te indeksy szybciutko!!!!
Po tej sesji na razie nie mam jedynie 7 indeksów z pierwszego roku oraz 9 z drugiego... No a jeszcze do dziś termin. Ale było by fajnie, żeby dziś wszystkie do wieczora zjechały...
Brakuje mi indeksów:
II rok
Jabłoń Mich
Kosma Dor
Kloss
Mack Justi
Szul Joan
i z I roku:
Gruucha!
Mateu Mati
Bernardo
Siud Alex
Przynoście te indeksy szybciutko!!!!
Ostatnio zmieniony 12 lut (wt) 2008, 19:51:51 przez Happy, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Wyrocznia WSR
To już któreś pytanie a my nie wiemy na jakie konkretnie wyniki czekacie. Była wczoraj Agnieszka i dostawiała jakieś oceny, ale nic nie wspominała, żeby je gdziekolwiek umieszczać. To napiszcie dokładnie o jakie wyniki Wam chodzi.Folen pisze:A czy wyniki z psychologi gdzieś się tam nie "pałętają"?
Coś czuję, że nie będzie różowo, ale chciałabym wiedzieć jak bardzo