Właśnie, tym, którzy spamują - obniżcie ocenę z zachowaniaHappy pisze:OSH a kto mówił, że życie jest łatwe i nie boli? No to już ich sumieniu pozostawiam to czy piszą posty mądre takie dla potomnych czy spamują buźkami i kawałami!
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Nie jesteś marudą, ale tym, który chciałby, bo forum coś wnosiło, a nie zamieniało się coraz szybciej w bezużyteczny czat..seize pisze:A jak dla mnie to ogólnie jeden z przykładów tego, że forum nie tylko obniżyło dość drastycznie swój poziom ale wręcz w skali zbiorowej umiera - ale wiem ja marudą jestem
A na to powyższe - olewka! Grunt to przejmować się tylko tym/tymi, którzy coś istotnego wnoszą do Twojego życia.
Ale dziękuję wszystkim, którzy się upomnieli o moje "dobre" imię Dziękuję, dziękuję, dziękuję.
-
- Wyrocznia WSR
Dla mnie osobiście wystarczy jeśli przestaniesz. Znam Cię trochę i wiem że taki nie jesteś naprawdę. Nie wiem tylko czemu strzelasz te popisówy, ale wiem też doskonale z autopsji jakie są koziołki i że bardzo lubią się drażnić i wywoływać wszelkiego rodzaju kontrowersyjne sytuacje, więc tym sobie tłumacze to co tu robiłeś... I mam nadzieję, że nasza rozmowa na privie przyniesie oczekiwany przeze mnie skutek...HOLLYWOOD pisze:Ok wiec w tygodniu przykuje sie do szkolnych drzwi zebyscie mogli mnie zlinczowac PASUJE
-
- Nowy(a)
Hej...Może ktoś mi pomoże i odpowie na nurtujące mnie pytanie; )... Zapisałam się na warsztaty rysunkowe...Wszystko pięknie i ładnie tylko na zaliczenie trzeba było oddać ok 40 rysunków...Za cholerę nie miałam czasu wiec ani w pierwszym ani w drugim terminie nie zaliczyłam, no cóż odechciało mi się rysowania na wieeeki; ) A pytanie brzmi tak: Czy jeśli nie uda mi się zaliczyć ( a naprawdę nie chce mi się :/) jest szansa, żebym przeszła warunkowo a warsztaty rysunkowe zaliczyła w innym semestrze....???
Trochę bez składu i ładu ale cóż?... Chyba wiecie o co chodzi
Trochę bez składu i ładu ale cóż?... Chyba wiecie o co chodzi