Mika & Mafik
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
Mika & Mafik
Cześć. Ten post jest keirowany do was, ponieważ chodzi mi o konsultację co do mojej strony internetowej, chtórą mam zrobić, choć jeszcze nie wiem jak ale spoko Więc tak ejstem na kierunku grafiki komputerowej i chciałam się dowiedzieć czy na stronie mają się znaleźć tylko oje prace w zakresie grafiki czy mogę też umieścić, jakieś tam rysunki (które jak na razie sa w stadium projektu ) oraz zdjecia, któe również są robione przeze mnie - osobę początkujacą ?
-
- Zadomowił(a) się
Oczywiście, że możesz umieścić co Ci się tylko podoba, wszystko czym chciałabyś się pochwalić. Ja np. umieszczę na swojej stronie: zdjęcia, grafiki, filmy, artykuły, biografie ludzi reklamy, ludzi filmu, coś o filmie, reklamie.
Więcej informacji co do strony www otrzymasz na konsultacjach. Proszę się zapisywać.
Pozdrawiam
Więcej informacji co do strony www otrzymasz na konsultacjach. Proszę się zapisywać.
Pozdrawiam
-
- Zawsze coś napisze
a Mefju, wiedziałam ze coś na M..... Sorka, mam po prostu kiepdską pamięć. A mogą to być reklamy, któe robiłąm sama dla siebie, któe nie ukażą sie nigdy na rynku, np. reklama nike? A czy an konsultację, moge przynieść prace zapisane na płytce czy muszą to być wydrukowane?? Jest w ogóle w szkole skaner? Bym mogła zeskanowac jakieś tam swoje rysunki? Pozdrowienia i z góry dzieki za odpowiedź
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zadomowił(a) się
Zapisywać się już można, napewno konsultacje odbywać się będą w poniedziałki, środy i piątki, co do pozostałych dni nie mam pewności.
/dopisek aw: zapisy do aw, sw, i am już trwają - sekretraiat a do wielkiej szóstki ze studia THE zaczynają się w poniedziałek i tu zaskoczka gdzie? oczywiscie w sekretariacie/
/dopisek aw: zapisy do aw, sw, i am już trwają - sekretraiat a do wielkiej szóstki ze studia THE zaczynają się w poniedziałek i tu zaskoczka gdzie? oczywiscie w sekretariacie/
-
- Zawsze coś napisze