Witam,
Jestem tutaj nowa, idę na I rok studiów (grafika komputerowa) i trochę się zagubiłam. Parę dni temu pisałam maila do szkoły w sprawie planu roku akademickiego 2017, ale odesłano mnie tutaj. Szukałam już tego planu, jednakże znalazłam tylko na poprzedni rok. Czy ktoś dysponuje takim planem i może mi podesłać go?
Mam też pytania odnośnie legitymacji studenckiej i indeksu. Kiedy i gdzie mogłabym go odebrać? (Nikt nie chce mi udzielić takiej informacji, albo po prostu nie wie, dlatego pytam).
Z góry bardzo dziękuję.
Plan roku akademickiego 2017/2018
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
Legitymację i indeks odbieracie po podpisaniu umowy w dziekanacie WWSH.
Prosimy o kontakt z Dziekanatem WWSH, ponieważ to oni posiadają dokładne informacje dotyczące studentów i spraw związanych z umową, legitymacją i indeksem.
Niestety ich dziekanat nie jest otwarty w takich samych godzinach jak sekretariat WSR. Należy sprawdzić na stronie WWSH kiedy Dziekanat obsługuje studentów i w tych godzinach podejmować próby kontaktu.
Prosimy o kontakt z Dziekanatem WWSH, ponieważ to oni posiadają dokładne informacje dotyczące studentów i spraw związanych z umową, legitymacją i indeksem.
Niestety ich dziekanat nie jest otwarty w takich samych godzinach jak sekretariat WSR. Należy sprawdzić na stronie WWSH kiedy Dziekanat obsługuje studentów i w tych godzinach podejmować próby kontaktu.
-
- Nowy(a)
plan zajęć
Cześć! Jestem w potrzebie. Pomożecie? Plan zajęć mnie interesuje, a konkretnie kiedy są zajęcia z montażu podczas zjazdów zaocznych?
Serdeczne dzięki z góry!
Serdeczne dzięki z góry!