Słuchajcie czy ktoś wie jak będzie z zaliczeniem z reklamy radiowej?
Z tego co słyszałam trzeba napisać jakiś brief?
A po za tym czy nie ma opublikowanych materiałów jakiś z zajęć z reklamy radiowej?
Proszę o jakieś info zwrotne.
z góry dziękuje.
Co z Radiową?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Zasady zaliczenia Reklamy Radiowej
Mam dobry pomysł jak dowiedzieć się wszystkiego nt. zasad zaliczenia RR! Trzeba po prostu przyjść na zajęcia...
(Najbliższe dla Twojej grupy zaczynają się za kwadrans w siedzibie Polskiego Radia SA przy al. Niepodległości.)
(Najbliższe dla Twojej grupy zaczynają się za kwadrans w siedzibie Polskiego Radia SA przy al. Niepodległości.)
-
- Nowy(a)
Co z Radiową?
Jestem z grup zaocznych i nie byłam akurat na ostatnich zajęciach i tu jest problem.
A tak po za tym nie ma na forum żadnych materiałów a co inne przedmioty zapewniają nawet dlatego że ktoś nie ma pełnych notatek warto byłoby umieścić coś takiego.
A tak po za tym nie ma na forum żadnych materiałów a co inne przedmioty zapewniają nawet dlatego że ktoś nie ma pełnych notatek warto byłoby umieścić coś takiego.
-
- Loża WSR
Jedna dobra(?) wiadomosc Iwonka zaoczni nie maja zajec w Polskim Radiu
Jakby dobrze zorganizowac samopomoc mozna by umiescic autoryzowane konspekty wszystkich/wiekszosci zajec na forum naukowym. Juz kiedys o tym mowilem. Moze sie kiedys uda.
Tylko jakby te konspekty byly naprawde bardzo dobre to po co przychodzic na zajecia. Dla przyjemnosci? Moze przynajmniej byloby luzniej np. jak na prawie reklamy.
Jakby dobrze zorganizowac samopomoc mozna by umiescic autoryzowane konspekty wszystkich/wiekszosci zajec na forum naukowym. Juz kiedys o tym mowilem. Moze sie kiedys uda.
Tylko jakby te konspekty byly naprawde bardzo dobre to po co przychodzic na zajecia. Dla przyjemnosci? Moze przynajmniej byloby luzniej np. jak na prawie reklamy.
-
- Nowy(a)
Hello!!! Tak sie sklada,ze ja bylam na ostatnich zajeciach z RRadiowej - kazdy z nas - obecnych - dostal taki "specjalny druczek" gdzie krotko piszac trzeba napisac scenariusz reklamy radiowej produktu/marki, ktora juz jest na rynku. nie mam tego przy sobie- ale moze jak po prostu pomyslisz o tym i przelejesz na papier nie powinno byc zle (choc nie najlepiej) - to trzeba przyniesc na nastepny zjazd !!!!!! UWAGA lepiej byc na nastepnych zajeciach, bo bedzie to co na zaliczeniu- bedziemy sluchac i analizowac reklamy - chyba WARTO !!! Pozdrawiam Wszystkich
-
- Nowy(a)
Co z Radiową?
Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi=))
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie