Do Slawka W.!!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- WSR Guru
Do Slawka W.!!!!
Dla maruderów z grup dziennych…
Wszelkie zaległe zaliczenia
u S. Wojtkowskiego (III termin płatny)
15 czerwca, środa, godz. 12:00
A jesli ktos nei moze bo pracuje jest szansa zalatwic to jakos przy zlocie z negocjacji??
Chodiz mi o projektowanie reklam prasowych.....???Sg z II
Wszelkie zaległe zaliczenia
u S. Wojtkowskiego (III termin płatny)
15 czerwca, środa, godz. 12:00
A jesli ktos nei moze bo pracuje jest szansa zalatwic to jakos przy zlocie z negocjacji??
Chodiz mi o projektowanie reklam prasowych.....???Sg z II
-
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Termin dodatkowy dla zaocznych
Tak, dla zaocznych też będzie termin dodatkowy. W sobotę, 25 czerwca, jeszcze nie wiem o której, ale pewnie o 12:00.
Co do zaliczania zaległości w tzw. weekendy negocjacyjne (2/3 i 9/10 lipca)... Cóż, chyba nie mam jeszcze zdania w tej kwestii. Jeśli miałoby do tego dojść, to tylko po 15:00, czyli po zakończeniu warsztatów. Dodatkowo w przypadku mojej osoby, będzie to możliwe prawdopodobnie tylko w pierwszy z wymienionych weekendów (bo w drugi na 99% mnie nie będzie).
Co do zaliczania zaległości w tzw. weekendy negocjacyjne (2/3 i 9/10 lipca)... Cóż, chyba nie mam jeszcze zdania w tej kwestii. Jeśli miałoby do tego dojść, to tylko po 15:00, czyli po zakończeniu warsztatów. Dodatkowo w przypadku mojej osoby, będzie to możliwe prawdopodobnie tylko w pierwszy z wymienionych weekendów (bo w drugi na 99% mnie nie będzie).
-
- Czasami coś napisze
-
- akademiareklamy.edu.pl
reklamowe mądrości z palca wyssane
nie jestem wprawdzie ani tak popularny ani mądry jak nasz s.w. ale tak sobie myślę, że lepiej takową zostawić, niż jej nie zostawiać - szczególnie że owy był czas jakiś chory i osobiście - poza wskazanymi terminami - nie można było mu doręczyć
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Co można i co trzeba z PRP
Tak, oczywiście można zostawić pracę w sekretariacie. Niemniej będę ją oceniał dopiero w sobotę, 25 czerwca, razem z wszystkimi innymi pracami dostarczonymi w III terminie (który upływa tego właśnie dnia). Wtedy też zapraszam po wpis do indeksu (godzina jeszcze nie ustalona, najprawdopodobniej bedzie to 12:00).majkel84 pisze: Jezeli ktos nie zdazyl i nie oddal w niedziele pracy z Projektowania reklam prasowych to czy mozna np. zostawic ta prace w sekretariacie w tygodniu??
[aw: Twoje uwagi o mnie biorę (może naiwnie) za tzw. dobrą monetę i dziekuję Ci za nie.]
/dopisek aw: i słusznie i jakże dobrodusznie/