Niech mnie ktoś dobije...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- WSR Guru
Niech mnie ktoś dobije...
Mam gorącą prośbę... niech mnie ktoś dobije albo rozciągnie dobę do jakichś 48 godzin bo rozciąganie do 36 już nie wystarcza...
Doczytałam się wczoraj w Computer ART że brak snu wpływa niekorzystnie na metabolizm (otyłość, cukrzyca), źle wpływa na czynności mózgu (na przykład zapamiętywanie), może prowadzić do poddenerwowania oraz wywoływać czasami PSYCHOZY ...
Jak zwariuję to proszę... niech mnie ktoś odwiedza...
Doczytałam się wczoraj w Computer ART że brak snu wpływa niekorzystnie na metabolizm (otyłość, cukrzyca), źle wpływa na czynności mózgu (na przykład zapamiętywanie), może prowadzić do poddenerwowania oraz wywoływać czasami PSYCHOZY ...
Jak zwariuję to proszę... niech mnie ktoś odwiedza...
-
- Loża WSR
Re: Niech mnie ktoś dobije...
... <pociesza>
Spoko, pewnie będę w pokoju obok wiec z odwiedzinami nie będzie problemugosienka2005 pisze:Jak zwariuję to proszę... niech mnie ktoś odwiedza...
-
- Bywalec
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
ech ArturO ... dzięki za miłe słowa... ale to nie szkoła... to porwanie się chyba z motyką na słońce przeze mnie... ale cóż Adam Dobkowski swego czasu wymógł na mnie nauczenie się photoshopa w tydzień (tu buźka do Seize ) to teraz mam okazję opanować do perfekcji 3 ds maxa w trzy tygodnie (znaczy już tylko 9 dni) Najwyżej trzeba będzie zmienić miejsce zamieszkania ale skoro obok z Magnusem i Robercikiem to wszystko w porządku...
A czy to nowy numer to nie wiem bo ja kupuję tylko jak są 2 w cenie 1 ale już sprawdzam...
to numer 5/2007
A czy to nowy numer to nie wiem bo ja kupuję tylko jak są 2 w cenie 1 ale już sprawdzam...
to numer 5/2007
-
- Ekspert
Gosieńko nic się nie przejmuj tam jest bardzo ładnie ... takie przytulne pokoje wszystko obite gąbeczką - nie ma klamek naprawde cudnie...
a z drugiej strony pamiętaj że zawsze ale to zawsze możesz na mnie liczyć i chociaż nie lubie używac przemocy to dla Ciebie moge Cię nawet DOBIĆ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzi :*
a z drugiej strony pamiętaj że zawsze ale to zawsze możesz na mnie liczyć i chociaż nie lubie używac przemocy to dla Ciebie moge Cię nawet DOBIĆ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzi :*