Kłaniam się Szanownemu Państwu,
To mój pierwszy post na tym forum i pragnę się tym samym serdecznie z Państwem przywitać.
Nie znam innego lepszego forum, gdzie mógłbym zamieścić takie ogłoszenie, gdzie jest tylu specjalistów od reklamy, tylu speców od sloganów, tylu copywriterów. A te domeny szukają swego Pana właśnie wśród specjalistów od reklamy, a więc wśród państwa zapewne może być osoba, która chciała by stać się właścicielem polskich sloganów... www.slogany.pl
Z grubej rury zacznę... wystawiłem na Allegro domeny:
www.slogany.pl i www.copywriterstwo.pl w jednej aukcji.
wystarczy wbić na Allegro w szukaj: "slogany" lub "copywriterstwo" i powinniśmy zostać przekierowani na stronę: http://allegro.pl/item333077942_2_domen ... 70_zl.html
Cóż powiem tak... Wańkowicz wymyślił "Cukier krzepi", Agnieszka Osiecka "Coca Cola to jest to" jednak Królem Polskich Sloganów będzie właściciel www.slogany.pl
Z góry dziękuję Państwu za zapoznanie się z treścią licytacji.
pozdrawiam
Marcin
Slogany.pl i Copywriterstwo.pl oddam w płodne ręce
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
jeść trzeba... na czynsz trzeba... to niby miała być forma reklamy... by zachęcić do zakupu... stąd tak niska cena...ds pisze:Co tak tanio?
kilka dni temu, w niedzielę sprzedałem na allegro horrory.tv za... 97 zł... a rejestrowałem za 170 zł... albo coś ze mną nie tak... albo faktycznie mnie przycisnęło do muru...

dlatego mój apel do was jest tym głośniejszy... nie jest to jeszcze przeraźliwe błaganie ale... gorąca prośba...
jak ktoś kupi za 2000 zł... to się powieszę... domena warta minimum o jedno "0"... a może i o dwa zera...
taka news.pl poszła do Agory za 500 000 zł ze dwa miesiące temu... (tak top secret)
Szanowni Państwo... jeśli nie wy sami... to może znacie kogoś (przyjaciela Copywritera/ agencję/ szkołę reklamy) dla kogo te dwie domeny były by największym szczęśliwym zakupem w życiu... Pomóżcie sobie i mnie...
z góry dziękuję i pozdrawiam