Pytanie do Sławka "Wykaz prac/działań związanych z...&q
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Pytanie do Sławka "Wykaz prac/działań związanych z...&q
Dzień dobry,
Chciałbym zapytać, jak powinny nazywać się kolumny w tabelce z punktu 4 części praktycznej egzaminu OKE (licząc ze spisem treści) tj."Wykaz prac/działań związanych z realizacją kampanii...itd.".
Pytam, ponieważ nie zdążyłem zanotować.
Mają być 3 kolumny. Trzecia to "Technika wykonania" a dwie pozostałe?
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam,
sd-cd/ds
Chciałbym zapytać, jak powinny nazywać się kolumny w tabelce z punktu 4 części praktycznej egzaminu OKE (licząc ze spisem treści) tj."Wykaz prac/działań związanych z realizacją kampanii...itd.".
Pytam, ponieważ nie zdążyłem zanotować.
Mają być 3 kolumny. Trzecia to "Technika wykonania" a dwie pozostałe?
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam,
sd-cd/ds
-
- Czasami coś napisze
Re: Pytanie do Sławka W. "Wykaz prac/działań związanych
Chociaż numeracja tych punktów jest w zasadzie różna. U mnie jest to już punkt 6...ale wiadomo, o co chodzids pisze:z punktu 4 części praktycznej egzaminu OKE (licząc ze spisem treści) tj."Wykaz prac/działań związanych z realizacją kampanii...itd.".
-
- Czasami coś napisze
To jest odpowiedź od Sławka:
"Pierwsza: Działanie
Druga: Cel
Trzecia: Szczegóły realizacyjne
ale np. w przypadku zadania z elementami identyfikacji wizualnej kwiaciarni Kamelia
Pierwsza: Elementy Corporate Identity
Druga: Przeznaczenie / cel
Trzecia: Technika wykonania
pzdr [sw]"
...
Jeżeli mógłbyś Sławku troszkę rozwinąć te punkty, byłbym wdzięczny. Czuję, że część teoretyczna egzaminu została ogólnie bardzo dobrze przez Ciebie omówiona, część graficzna (i typowe błędy) dzisiaj przez Sylwię Giżkę również. Lecz mam niedosyt co do punktu 4. Tak - wciąż.
Pozdrawiam,
Adam
"Pierwsza: Działanie
Druga: Cel
Trzecia: Szczegóły realizacyjne
ale np. w przypadku zadania z elementami identyfikacji wizualnej kwiaciarni Kamelia
Pierwsza: Elementy Corporate Identity
Druga: Przeznaczenie / cel
Trzecia: Technika wykonania
pzdr [sw]"
...
Jeżeli mógłbyś Sławku troszkę rozwinąć te punkty, byłbym wdzięczny. Czuję, że część teoretyczna egzaminu została ogólnie bardzo dobrze przez Ciebie omówiona, część graficzna (i typowe błędy) dzisiaj przez Sylwię Giżkę również. Lecz mam niedosyt co do punktu 4. Tak - wciąż.
Pozdrawiam,
Adam
-
- Początkujący(a)
A ja mam niedosyt związany z praktyczną częścią egzaminu. Liczyłam, że prace, które mieliśmy wykonać zostaną omówione - chodzi mi przede wszystkim o strategię - wybór srodków przekazu, zaplanowanie kampanii, czy w ogóle dobrze się do tego zabraliśmy, czy dobrze zrozumieliśmy zadania, czy wreszcie dobrze nazwaliśmy to, co chcieliśmy przekazać. Naprawdę szkoda...
-
- Zadomowił(a) się
Zgadzam się W zasadzie to mogliśmy to ćwiczenie zrobić w cały świat i tak samo możemy zrobić na egzaminie... szkoda, bo było kilka wątpliwości i tu niestety Pani Giżka nie mogła nam pomóc...
będziemy musieli sobie jakoś poradzić w nadziei, że dobrze zrozumieliśmy wszystkie polecenia i że o to właśnie OKE chodzi.
będziemy musieli sobie jakoś poradzić w nadziei, że dobrze zrozumieliśmy wszystkie polecenia i że o to właśnie OKE chodzi.
-
- Początkujący(a)
Gdybym wiedziała, że robię tę pracę tylko dla własnej satysfakcji nie siedziałabym nad nią po nocach, żeby oddać w terminie. Zastanowiłabym się spokojnie nad wszystkim w wolnej chwili. Chylę czoła przed Panem Tomkiem Syrowatko, który jak zawsze zrozumiale przekazał skomplikowane rzeczy. Po co były zbierane prace z części praktycznej, nie rozumiem...
-
- Czasami coś napisze
Dobra - mam małe zażalenie - choć nie do Sławka - tak ogólnie.
/a nawet dwa/.
1.Dlaczego polecenia z egzaminu praktycznego były tak mało precyzyjne (punkty 5 i 6).
2.Czemu arkusz do rozwiązania zadania miał tylko 7 stron (podczas gdy na na przygotowaniach do OKE mówiło się o "kilkunastu").
i 3: Przygotowania do OKE oceniam jako kiepskie (Mam prawo - to moja opinia): Najlepiej wypadł Pan Syrowatko. Najgorzej: oceńcie sami.
P.S.
Nie wyżywam się, bo źle poszedł mi egzamin. Bo wcale źle mi nie poszedł (przypuszacam). Wkurzaja mnie po prostu takie podejście czasami. Niby wszystko fajnie, wszystko każdy wie, a to nieprawda.
Wyżaliłem się. Dzięki.
/a nawet dwa/.
1.Dlaczego polecenia z egzaminu praktycznego były tak mało precyzyjne (punkty 5 i 6).
2.Czemu arkusz do rozwiązania zadania miał tylko 7 stron (podczas gdy na na przygotowaniach do OKE mówiło się o "kilkunastu").
i 3: Przygotowania do OKE oceniam jako kiepskie (Mam prawo - to moja opinia): Najlepiej wypadł Pan Syrowatko. Najgorzej: oceńcie sami.
P.S.
Nie wyżywam się, bo źle poszedł mi egzamin. Bo wcale źle mi nie poszedł (przypuszacam). Wkurzaja mnie po prostu takie podejście czasami. Niby wszystko fajnie, wszystko każdy wie, a to nieprawda.
Wyżaliłem się. Dzięki.
-
- Czasami coś napisze
Punkty 6 i 7 oczywiście.ds pisze:Dobra - mam małe zażalenie - choć nie do Sławka - tak ogólnie.
/a nawet dwa/.
P.S.
Wyżaliłem się. Dzięki.