szukam lokum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
szukam lokum
Hej, planuje zamieszkac w wa-wie mniej wiecej po wakacjach i pomyslalam, ze dobrze by bylo zawczasu zorientowac sie gdzie i za ile mozna znalezc jakis kawalek mieszkanka.
Ewentualnie gdyby jakis samotny mezczyzna chcial udostepnic mi jakis maly pokoik w zamian za gotowanie i sprzatanie to sie na to pisze
A tak powaznie, to ile kosztuje wynajecie jakiejs malej, niezbyt obskórnej kawalerki. Domyslam sie, ze cena jest tez uzalezniona od odleglosci od centrum.
Ewentualnie gdyby jakis samotny mezczyzna chcial udostepnic mi jakis maly pokoik w zamian za gotowanie i sprzatanie to sie na to pisze
A tak powaznie, to ile kosztuje wynajecie jakiejs malej, niezbyt obskórnej kawalerki. Domyslam sie, ze cena jest tez uzalezniona od odleglosci od centrum.
-
- Loża WSR
A dobrze gotujesz?
Wiesz Supermyszko moi nowi sasiedzi WSRowcy - Aeila, Marzenka i Mefju byc moze beda jeszcze szukac czwartego/czwartej do brydza Mieszkanie jest na Ursynowie b. blisko stacji Stoklosy. Tylko nie wiem czy na jesieni bedzie to jeszcze aktualne.
A co do wynajmu kawalerek ceny wahaja sie mniej wiecej od 800 do 2000 zl i nie zawsze jest to all inclusive
PS. A moze chcesz kupic mieszkanie. Moja znajoma bedzie sprzedawac na wiosne 3 pokojowe mieszkanie na Ursynowie.
Wiesz Supermyszko moi nowi sasiedzi WSRowcy - Aeila, Marzenka i Mefju byc moze beda jeszcze szukac czwartego/czwartej do brydza Mieszkanie jest na Ursynowie b. blisko stacji Stoklosy. Tylko nie wiem czy na jesieni bedzie to jeszcze aktualne.
A co do wynajmu kawalerek ceny wahaja sie mniej wiecej od 800 do 2000 zl i nie zawsze jest to all inclusive
PS. A moze chcesz kupic mieszkanie. Moja znajoma bedzie sprzedawac na wiosne 3 pokojowe mieszkanie na Ursynowie.
-
- Nowy(a)
Dzieks za odpowiedz, juz myslalam ze nikt nie zareaguje.
Gotuje podobno bardzo dobrze
Tak wiec na razie kupno kawalka podlogi w w-wie pozostaje w sferze marzen...
Gotuje podobno bardzo dobrze
chciec to moze i bym chciala, ale kasiorki nie mam na takie atrakcje....A moze chcesz kupic mieszkanie. Moja znajoma bedzie sprzedawac na wiosne 3 pokojowe mieszkanie na Ursynowie.
Tak wiec na razie kupno kawalka podlogi w w-wie pozostaje w sferze marzen...
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Ok, dzieki Wam Panowie za łodpowiedzi. Czyli widze, ze raczej nie czeka mnie nocowanie na Centralnym
Tak czy inaczej, pojawie sie dopiero w semestrze zimowym - w marcowej edycji ni du du nie dam rady - pomijajac fakt, ze mam od pierona roboty to boje sie, ze terminy zjazdow pokryja mi sie z terminami w obecnej szkole...
Wiec do zobaczyska po wakacjach, ewentualnie na drzwiach otwartych.
Pozroofka
Tak czy inaczej, pojawie sie dopiero w semestrze zimowym - w marcowej edycji ni du du nie dam rady - pomijajac fakt, ze mam od pierona roboty to boje sie, ze terminy zjazdow pokryja mi sie z terminami w obecnej szkole...
Wiec do zobaczyska po wakacjach, ewentualnie na drzwiach otwartych.
Pozroofka
-
- Loża WSR
A na jesieni terminy nie beda sie pokrywac? Chyba, ze latem konczysz. To co innego. Terminy zjazdow mozna sprawdzic w szkole albo sobie obliczyc. Pierwszy w nastepnym semestrze jest jak widac 28.02 i tak co 2 tygodnie, chyba ze wypadaja jakies swieta.
No to do zobaczenia na jesieni. A moze nawet wczesniej, bo dni otwarte beda juz jakos na wiosne. Pozdroofka
No to do zobaczenia na jesieni. A moze nawet wczesniej, bo dni otwarte beda juz jakos na wiosne. Pozdroofka