rysunek do zrobienia :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
rysunek do zrobienia :)
Hej, potrzebuję małej pomocy, szukam kogoś kto dałby radę narysować 5 rysunków przedstawiających kolejno : twarz en face, profil, sylwetkę (przód bok i tył). wszystko musi być narysowane komiksową kreską. Poniżej przykład o co mi chodzi.
zależy mi też na blond włosach w takim odcieniu. Myślę, że wprawionemu rysownikowi nie zajmie to dużo czasu. Chętnie symbolicznie zapłacę
Dzięki za pomoc.
zależy mi też na blond włosach w takim odcieniu. Myślę, że wprawionemu rysownikowi nie zajmie to dużo czasu. Chętnie symbolicznie zapłacę
Dzięki za pomoc.
-
- Początkujący(a)
widzę, że odzew mały. Gdyby ktoś miał jednak chęć się podjąć to poproszę o maila na info@2heartsagency.com
dzięki.
dzięki.
-
- Początkujący(a)
hm...
no ja się chyba bym mogła pojąć na kiedy to ma byc konkretnie? jaki format a 4 czy wieksze i na jaki to przedmiot ewentualnie coś innego bo to też ważne i to ma być 6 rysunków każdy oddzielnie? czy jak proszę o szczegóły....
-
- Bywalec
Re: hm...
podane masz post wyżej.pinezka1 pisze:no ja się chyba bym mogła pojąć na kiedy to ma byc konkretnie? jaki format a 4 czy wieksze i na jaki to przedmiot ewentualnie coś innego bo to też ważne i to ma być 6 rysunków każdy oddzielnie? czy jak proszę o szczegóły....
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)