"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Gdzie mogę poszukiwać materiałów dotyczących historii sztuki nowożytnej? (Od p. Czajkowskiej)
I czy jest już gdzieś jakaś informacja odnośnie pleneru dla osób, które nie wyjeżdżają?
Nie umiem tego znaleźć, a miały takie informacje być już jakiś czas temu, więc liczę, że to moje roztargnienie, a nie olewanie ze strony szkoły...
I czy jest już gdzieś jakaś informacja odnośnie pleneru dla osób, które nie wyjeżdżają?
Nie umiem tego znaleźć, a miały takie informacje być już jakiś czas temu, więc liczę, że to moje roztargnienie, a nie olewanie ze strony szkoły...
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
1. "Trening kreatywności" dla grup październikowych rozpoczyna się 8 czerwca? Czy może wcześniej/później?
2. Jak to jest z tym zaliczeniem przedmiotu realizowanego w WWSH? Jak się zapisywaliśmy do tej szkoły powiedzieli nam, że będziemy musieli zaliczyć jakiś jeden przedmiot realizowany w WWSH. Cisza żadnych informacji od strony WWSH. Prosiłbym o udzielenie informacji bo z czego co wiem to chyba każdy kto się zapisał do WWSH nic nie ogarnia co i jak... bo koniec semestru zbliża się już wielkimi krokami.
2. Jak to jest z tym zaliczeniem przedmiotu realizowanego w WWSH? Jak się zapisywaliśmy do tej szkoły powiedzieli nam, że będziemy musieli zaliczyć jakiś jeden przedmiot realizowany w WWSH. Cisza żadnych informacji od strony WWSH. Prosiłbym o udzielenie informacji bo z czego co wiem to chyba każdy kto się zapisał do WWSH nic nie ogarnia co i jak... bo koniec semestru zbliża się już wielkimi krokami.
-
- Loża WSR
UWAGA !!!Krasska pisze:1. Co mają zrobić zaoczne grupy żeby zaliczyć plener filmowy jeśli się nie jedzie? Informacja miała być już prawie 2 tygodnie temu...
2. Czy można podchodzić do egzaminu z historii zaliczając pracę dyplomową dopiero we wrześniu?
OSOBY, KTÓRE NIE ZALICZYŁY PLENERU FILMOWEGO !!!
Oto opis dwóch ćwiczeń do zaliczenia plenerów:
1. Należy wykonać fotografię trzech obiektów w Warszawie, które
mogą posłużyć jako scenografia filmu, którego akcja rozgrywa się w Nowym Jorku.
2. Na podstawie dowolnego obrazu, przedstawiającego plener należy wykonać 30 sek. film będący replika wybranego dzieła.
W razie jakichkolwiek pytań dotyczących zaliczenia oczekuje na maile pod adresem: catmove7@gmail.com lub tel: 608303802
-
- Nowy(a)
http://www.akademiareklamy.edu.pl/komun ... -i-ii-roku
Czy zgodnie z tą informacją, słuchacze, którzy odbywali praktyki po pierwszym roku nauki muszą je odbyć również teraz?
Czy zaliczenie jednych praktyk jest wystarczające do zaliczenia szkoły?
Czy zgodnie z tą informacją, słuchacze, którzy odbywali praktyki po pierwszym roku nauki muszą je odbyć również teraz?
Czy zaliczenie jednych praktyk jest wystarczające do zaliczenia szkoły?
-
- Nowy(a)
W temacie "ważne informacje dla grup dziennych" napisaliście:
"Zaliczenie i wpisy u Pani A. Chełmońskiej (warsztaty malarskie) odbędą się w wtorek 28 maja od 17:00- do 20:30 w sali 12."
To mam pytanie...kiedy w końcu są te zaliczenia i wpisy? we wtorek czy czwartek? bo 28 maja wypada czwartek. Możecie to sprostować w miarę szybko? Z góry dziękuje.
"Zaliczenie i wpisy u Pani A. Chełmońskiej (warsztaty malarskie) odbędą się w wtorek 28 maja od 17:00- do 20:30 w sali 12."
To mam pytanie...kiedy w końcu są te zaliczenia i wpisy? we wtorek czy czwartek? bo 28 maja wypada czwartek. Możecie to sprostować w miarę szybko? Z góry dziękuje.
-
- Loża WSR
oki 28 maja w czwartekMajcin pisze:W temacie "ważne informacje dla grup dziennych" napisaliście:
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)