UWAGA CASTING
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
UWAGA CASTING
Siema!
Poszukuje chetnych osob przy realizacji filmu startujacego na festiwal filmowy "21".
Szukam wszystkich tzn. operatorow, aktorow, klapsiazy itd.
Prosze o kontakt pod nr. 504700380 badz 7519451
Poszukuje chetnych osob przy realizacji filmu startujacego na festiwal filmowy "21".
Szukam wszystkich tzn. operatorow, aktorow, klapsiazy itd.
Prosze o kontakt pod nr. 504700380 badz 7519451
Ostatnio zmieniony 15 kwie (czw) 2004, 16:19:02 przez producent13, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Czy ja wiem czy ostro?imoen pisze:bujaj sie???chyba za mocno
ale moderator chyba musi sprzatac????
a kiedy ten casting?
kogo szukasz???
kogo chcesz
Zaznaczylem, ze z "calym szacunkiem" , nie mialem zamiaru nikogo urazic, poprostu nie uwazam, ze zasmiecam forum nie pisze o gluptach lecz wykorzystuje forum do pozyskania nowych osob przy projekcie filmowym co bardzo mocno laczy sie z profilem szkoly...
Jesli Ato uwaza , ze zasmiecam niech spojrzy na inne posty.
Pozatym to On zasmieca piszac takie rzeczy na forum, szukam tu osob chetnych do wspolpracy i nie zamierzam prowadzic tu dyskusi na temat zasmiecania.
Prosze o pozostawienie mojej wypowiedzi bez komentarza!
-
- Zawsze coś napisze
po pierwsze zasmiecasz poprzez floodowanie, mogles to wszystko zrobic w jednym poscie, max. dwuch, i to w taki sposob aby bylo bardziej zauwazalne ( wkoncu jestesmy w szkole reklamy - np. mogles cos ciekawego napisac, dac screena z poprzedniego filmu itp.), ci co nie sa zainteresowani tym projektem na pewno nie chca czytac ten sam tekst w siedmiu postach...nie uwazam, ze zasmiecam forum nie pisze o gluptach lecz wykorzystuje forum do pozyskania nowych osob przy projekcie filmowym co bardzo mocno laczy sie z profilem szkoly...
sam zaczales dyskusje, tym bardziej piszac "bujaj sie" chyba nie spodziewales sie ze na to nie odpisze, i zwrocenie uwagi nie jest zadnym zasmiecaniem w koncu to forum publiczne i nalezy zachowywac jakas netykiete, wiec laskawie zejdz ze mnie i sie zastanow nastepnym razem..i nie zamierzam prowadzic tu dyskusi na temat zasmiecania.
Prosze o pozostawienie mojej wypowiedzi bez komentarza!
-
- Bywalec
-
- Loża WSR
moze sie komus naraze ale powiem szczerze co mysle :
na kazdym forum /lub innych podobnych rzecach/ na ktorych bytuje panuja jakies zasady ktorych nieprzestrzeganie jest arane na rozne sposoby. Przyznam sie wiec iz jak ujrzajem te wszystkie 'jednakowe' posty z ciekawoscia zaczalem wyczekiwac glosu moderatora:)
Gdzies kiedys na tym forum bylo o stworzeniu regulaminu i wyszlo ze nie jest potrzebny wystarczy dobre dogadanie i przestrzeganie ogolnych norm.
Osobiscie wiec sie nie dziwie Ato bo moim zdaniem slusznie zabral glos.
A coz stwierdzenie 'bujaj sie' do 'kulturalych' raczej nie nalezalo
I nie chodzi mi tu bynajmniej o jakies dokladanie drwa do tego malego ogniska ale... sa pewne reguly ktorych powinnismy sie wszyscy trzymac )
Dodane:
Bo dokladnie - duzo bardziej ciekawszym bylo by przedstawienie jakis konkretow; gdyz np. nie wszyscy widzieli '13', na temat tego nowego wogole nic nie wiadomo - ciekawym byloby zakrojeie poszukiwanych postaci - rol, czy tez opisanie o czym jakby ma to wogole byc - to sadze zachecilo by wiecej osob niz tylko krag zaznajomionych z tworczoscia, ktorej choc nie widzialem to jednak doceniam - sama chec i zaparcie tworcze oraz docenienie przez publicznosc.
na kazdym forum /lub innych podobnych rzecach/ na ktorych bytuje panuja jakies zasady ktorych nieprzestrzeganie jest arane na rozne sposoby. Przyznam sie wiec iz jak ujrzajem te wszystkie 'jednakowe' posty z ciekawoscia zaczalem wyczekiwac glosu moderatora:)
Gdzies kiedys na tym forum bylo o stworzeniu regulaminu i wyszlo ze nie jest potrzebny wystarczy dobre dogadanie i przestrzeganie ogolnych norm.
Osobiscie wiec sie nie dziwie Ato bo moim zdaniem slusznie zabral glos.
A coz stwierdzenie 'bujaj sie' do 'kulturalych' raczej nie nalezalo
I nie chodzi mi tu bynajmniej o jakies dokladanie drwa do tego malego ogniska ale... sa pewne reguly ktorych powinnismy sie wszyscy trzymac )
Dodane:
Bo dokladnie - duzo bardziej ciekawszym bylo by przedstawienie jakis konkretow; gdyz np. nie wszyscy widzieli '13', na temat tego nowego wogole nic nie wiadomo - ciekawym byloby zakrojeie poszukiwanych postaci - rol, czy tez opisanie o czym jakby ma to wogole byc - to sadze zachecilo by wiecej osob niz tylko krag zaznajomionych z tworczoscia, ktorej choc nie widzialem to jednak doceniam - sama chec i zaparcie tworcze oraz docenienie przez publicznosc.
-
- WSR Guru
Ulala czemu tak brutalnie??:)mefju pisze:Moderatorzy są tam, gdzie jest napisane, że są. W tym dziale forum nie ma żadnych moderatorów, dlatego taki pierdolony burdel panuje ;]
POwiem tak jesli trzeba to sie odzywam jesli nie widze potrzeby to milcze...
A tu widze ze klocicie sie jak w parlamencie o duperele...
Dajcie se po jednym malym na zgode i koniec bo to bez sensu!!
Roztrzasamy cos zamiast zrobic cos konstruktywnego;)
Ten casting to rowniedobrze moze byc do filmu XXX ja bym sie zastanowil:)<-----it's only joke:)
-
- Loża WSR
Sugerujesz ... ten telefon... prywatne przesluchania. Aktorow, aktorek... operatorow i KLAPSIARZY??? Perwersja Moze jednak zrobic publiczny casting. Bedzie bez takich niedomowien albo plotekKesonex pisze:Ten casting to rowniedobrze moze byc do filmu XXX ja bym sie zastanowil:)<-----it's only joke:)