Zapisy SG/FOTO
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Zapisy SG/FOTO
Kiedy odbeda sie zapisy na zajecie dodatkowe w grupie SG/FOTO. Z tego co widze SR/TV ma od dzisiaj
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Zapisy SG/FOTO
START 09/10/2012 (wtorek), 12:00malaa pisze:Kiedy odbeda sie zapisy na zajecie dodatkowe w grupie SG/FOTO. Z tego co widze SR/TV ma od dzisiaj
STOP 11/10/2012 (czwartek), 12:00
-
- Nowy(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Warsztaty rysunkowe
Warsztaty rysunkowe są obowiązkowe dla grup SGzI i FOTOzI (oraz tych Słuchaczy z SGzII, którzy ich jeszcze nie zrealizowali). Żadne Warsztaty rysunkowe nie zaczynają się o 17:15. Ostatnie sobotnie - z Saidą Siczek - odbywać się będą w godz. 15:30-18:45.ToJa pisze:A ja mam takie pytanko: czy warsztaty rysunkowe są obowiązkowe? Dobrze zrozumiałam? no i ciągnąc temat warsztatów: jak SG/FOTO ma warsztaty rysunkowe o 17.15 to kończą się one po 180minutach czyli o 20.15? Przepraszam jeżeli to głupie pytanie )
-
- Początkujący(a)
Re: Warsztaty rysunkowe
A czy te warsztaty pojawią się w następnym semestrze? Jestem na 2. roku i jeszcze ich nie zrobiłam, a widząc obecny układ zajęć muszę przyznać, że o tych godzinach "muszę" zapisać się na inne przedmioty, które są mi w pracy potrzebne...s_wojtkowski pisze:Warsztaty rysunkowe są obowiązkowe dla grup SGzI i FOTOzI (oraz tych Słuchaczy z SGzII, którzy ich jeszcze nie zrealizowali). Żadne Warsztaty rysunkowe nie zaczynają się o 17:15. Ostatnie sobotnie - z Saidą Siczek - odbywać się będą w godz. 15:30-18:45.ToJa pisze:A ja mam takie pytanko: czy warsztaty rysunkowe są obowiązkowe? Dobrze zrozumiałam? no i ciągnąc temat warsztatów: jak SG/FOTO ma warsztaty rysunkowe o 17.15 to kończą się one po 180minutach czyli o 20.15? Przepraszam jeżeli to głupie pytanie )
-
- Bywalec
alimak_kliw pisze: A czy te warsztaty pojawią się w następnym semestrze? Jestem na 2. roku i jeszcze ich nie zrobiłam, a widząc obecny układ zajęć muszę przyznać, że o tych godzinach "muszę" zapisać się na inne przedmioty, które są mi w pracy potrzebne...
Jeśli chodzi o zajęcia obowiązkowe FOTO lub TV, to odbywają się one tylko raz w miesiącu. Ponieważ warsztaty rysunkowe są co tydzień, a wystarczy być na nich dwa razy w miesiącu, nie kolidują ze sobą.
-
- Początkujący(a)
Jestem z SG i no i w tym czasie kiedy są warsztaty rysunkowe (2 x 180 min) są te przedmioty, informatyczne w szczególności, na które jak mówiłam muszę się zapisać teraz. Stąd moje pytanie o sobotnie warsz. rys. w następnym semestrze.annagie pisze:alimak_kliw pisze: A czy te warsztaty pojawią się w następnym semestrze? Jestem na 2. roku i jeszcze ich nie zrobiłam, a widząc obecny układ zajęć muszę przyznać, że o tych godzinach "muszę" zapisać się na inne przedmioty, które są mi w pracy potrzebne...
Jeśli chodzi o zajęcia obowiązkowe FOTO lub TV, to odbywają się one tylko raz w miesiącu. Ponieważ warsztaty rysunkowe są co tydzień, a wystarczy być na nich dwa razy w miesiącu, nie kolidują ze sobą.
-
- Początkujący(a)
moja sytuacja: SG zaoczne, grupa marcowa, ostatni semestr (czyli 1)
pytanie: czy w powyższej sytuacji, gdy mam już zaliczone warsztaty malarskie w poprzednich semestrach, mogę teraz zapisać się na warsztaty rysunkowe i potraktować je jako "1 dowolny inny przedmiot do wyboru"?
(czyli oprócz tego zostałby mi na sobotę jeszcze tylko angielski i przedmiot informatyczny)
pytanie: czy w powyższej sytuacji, gdy mam już zaliczone warsztaty malarskie w poprzednich semestrach, mogę teraz zapisać się na warsztaty rysunkowe i potraktować je jako "1 dowolny inny przedmiot do wyboru"?
(czyli oprócz tego zostałby mi na sobotę jeszcze tylko angielski i przedmiot informatyczny)
-
- Bywalec
Nie do końca rozumiem, o jakich warsztatach rysunkowych mówisz. Warsztaty dla SG są w piątki w godz. 10:15-15:15, w tym czasie nie ma żadnych przedmiotów informatycznych.alimak_kliw pisze: Jestem z SG i no i w tym czasie kiedy są warsztaty rysunkowe (2 x 180 min) są te przedmioty, informatyczne w szczególności, na które jak mówiłam muszę się zapisać teraz. Stąd moje pytanie o sobotnie warsz. rys. w następnym semestrze.
-
- Bywalec
Tak, oczywiście możesz tak zrobićLawendowa pisze:moja sytuacja: SG zaoczne, grupa marcowa, ostatni semestr (czyli 1)
-
- Początkujący(a)
Może nie dodałam że jestem z zaocznych. No i tam warsztaty mi się pokrywają z innymi cennymi przedmiotami. Ale jeśli będą też w następnym sem to nie ma problemu.annagie pisze:Nie do końca rozumiem, o jakich warsztatach rysunkowych mówisz. Warsztaty dla SG są w piątki w godz. 10:15-15:15, w tym czasie nie ma żadnych przedmiotów informatycznych.alimak_kliw pisze: Jestem z SG i no i w tym czasie kiedy są warsztaty rysunkowe (2 x 180 min) są te przedmioty, informatyczne w szczególności, na które jak mówiłam muszę się zapisać teraz. Stąd moje pytanie o sobotnie warsz. rys. w następnym semestrze.
-
- Bywalec
Już rozumiem, myślałam, że jesteś z dziennych.alimak_kliw pisze: Może nie dodałam że jestem z zaocznych. No i tam warsztaty mi się pokrywają z innymi cennymi przedmiotami. Ale jeśli będą też w następnym sem to nie ma problemu.
Warsztaty są aż trzy razy (raz w piątek i dwa razy w sobotę). Jeśli jednak żaden z tych terminów Ci nie pasuje, możesz je zrobić w ostatnim semestrze, ale prawdopodobnie będą to warsztaty malarskie, nie rysunkowe.
-
- Początkujący(a)
Super, dzięki jakie to już nie ma dla mnie znaczenia, obydwa to czarna magia dla mnieannagie pisze:Już rozumiem, myślałam, że jesteś z dziennych.alimak_kliw pisze: Może nie dodałam że jestem z zaocznych. No i tam warsztaty mi się pokrywają z innymi cennymi przedmiotami. Ale jeśli będą też w następnym sem to nie ma problemu.
Warsztaty są aż trzy razy (raz w piątek i dwa razy w sobotę). Jeśli jednak żaden z tych terminów Ci nie pasuje, możesz je zrobić w ostatnim semestrze, ale prawdopodobnie będą to warsztaty malarskie, nie rysunkowe.