Mydło & powidło {wątek w trakcie porządkowania}
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Dziękuję Ci dobra kobieto. Komunikacją się jutro zajmę. ;P Ew. jeszcze w sobotę.Magdusia pisze:hej
na zerówke - czyli egzamin pt "ide wam na rękę" obowiazuje (chyba) z ksiazki (slownika wiedzy o) to co mialam zeskanowac i wrzucić na "wszystkimwiadomegomaila" takoż uczyniłam
pozatym, to co bedzie na prezentacji niedzielnej + to co wwaliliśmy na maila znaszych prezentacji ot co
a kto napisal juz prace z komunikacji do p. Jung-Wolskiej?
-
- Zadomowił(a) się
-
- Ekspert
Re: zeszyt
Miałeś go opisaćkrzys pisze:Ktoś ost. weekend w niedziele w radiu zostawił zeszyt. Mam go!!!!
tel. 505-249-170
A Wicia nie słuchaj Tu czuję, że kłamie
Kto mi zdradzi kim jest sUsHi..
-
- Loża WSR
Sushi (jap. 鮨, 鮓 lub 寿司, Sushi?) - potrawa japońska. Przygotowuje się ją z ryżu oraz najróżniejszych owoców morza, ryb, warzyw, grzybów i jajek. Przygotowuje się je na wiele sposobów, niezależnie jednak od sposobu przygotowywania, niezmienne jest to, że ryż do tej potrawy zakrapia się octem ryżowym. Mięsne składniki najczęściej są surowe, ale nie muszą takie być i nie jest to cechą charakterystyczną sushi. W przypadku sushi ze składnikami mięsnymi zaleca się jego spożycie w ciągu maksymalnie trzech godzin od momentu przygotowania.
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
Kurde:/
Mam ogromną prośbę. Nie byłam na ostatnim zjeździe. I chyba jestem trochę w d...ie przez to.
Czy ktoś będzie tak miły i napisze w punkcikach, co należy na jutrzejszy zjazd przygotować, czy będą jakieś testy(np z angielskiego -13;45 u p.Dąbrowskiej) czy trzeba jakąś prace przynieść...błagam pomocy. Grupa zaoczna jestem.
Mam ogromną prośbę. Nie byłam na ostatnim zjeździe. I chyba jestem trochę w d...ie przez to.
Czy ktoś będzie tak miły i napisze w punkcikach, co należy na jutrzejszy zjazd przygotować, czy będą jakieś testy(np z angielskiego -13;45 u p.Dąbrowskiej) czy trzeba jakąś prace przynieść...błagam pomocy. Grupa zaoczna jestem.
-
- Czasami coś napisze
Re: zeszyt
sUsHi to jeden z tych słuchaczy co można ich nazwać duchami WSR-u , nie widzisz ich często , ale czujesz że są . Czasami ucieleśni się w szkole ale zazwyczaj pojawia się w postaci chmury dymu przed wejściem . Także dość często nawiedza pobliski pub Alternatywny , tam coraz częściej zjawiska paranormalne ukazują się zwykłym śmiertelnikom . Jednym słowem to nasz poltergeist WSR-owy .OSHka pisze:Miałeś go opisaćkrzys pisze:Ktoś ost. weekend w niedziele w radiu zostawił zeszyt. Mam go!!!!
tel. 505-249-170
A Wicia nie słuchaj Tu czuję, że kłamie
Kto mi zdradzi kim jest sUsHi..
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
Już mniej więcej wszystkich znam z nicków, ale tych co widzę po raz pierwszy no to nie znam, wybaczcie!addergeddon pisze:Wiesz co, Oshka - mojego Brata nie kojarzysz? PFF...
PRZYPOMINAM o konieczności dopełnienia wszelkich formalności* na jutrzejszo-pojutrzejszym zjeździe, bym na kolejnym (styczniowym-sesyjnym) mogła każdemu bez problemu wydać kartę egzaminacyjną
-----------------------
*
1) płatności,
2) obecności na zajęciach,
3) dokumenty.