Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
tak na logikę...
podane już są terminy zjazdów - może nic się w tych początkowych datach nie zmieni - więc przypuszczać można, że poprawki będą w pierwszych naszych zjazdach (w WSR czy w Podkowie - gdzie będą "dostępni" wykładowcy) - ktoś kto w poprzednich semestrach również miał poprawki powinien się orientować/wypowiedzieć (pomijam "szczególne przypadki").
podane już są terminy zjazdów - może nic się w tych początkowych datach nie zmieni - więc przypuszczać można, że poprawki będą w pierwszych naszych zjazdach (w WSR czy w Podkowie - gdzie będą "dostępni" wykładowcy) - ktoś kto w poprzednich semestrach również miał poprawki powinien się orientować/wypowiedzieć (pomijam "szczególne przypadki").
-
- Zadomowił(a) się
tak jak w WSR - są to zazwyczaj luźne wykłady + przedstawienie wymogów na zaliczeniekoscinski pisze:a ja mam pytanie, ponieważ nie przewidziałam, że szkoła zacznie się we wrześniu - coś się stanie jak nie przyjdę na pierwszy zjazd?
i j/w - terminy zjazdów jednego roku zahaczają o ostatni weekend września a czasem nie, w zależności od tego czy dane święto/-a wypadną w tygodniu czy w weekend - przecież to nie pierwszy raz się zdarzyło - nie rozumiem tego zdziwienia
-
- Początkujący(a)
myślę, że nie chodzi o to żeby każdy sobie wróżył z fusów, tudzież z planu zajęć. po prostu powinniśmy otrzymać informacje z pierwszej ręki a nie snuć domysły. ja osobiście lubię otrzymywać jasne i potwierdzone informację, a nie przypuszczać i kminić.megejra pisze:tak na logikę...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Prawdopodobny termin popraw (III termin) w ID
Chciałbym, żeby wszystkie poprawy odbyły się w jeden weekend. Pozwoli to uniknąć chaosu i nerwówki na kilku kolejnych zjazdach. Niestety, nie mam jeszcze potwierdzonych wszystkich wykładowców-egzaminatorów, ale wszystko wskazuje na to, że tym sądnym weekendem będzie 9-10/10/2010. Oficjalny komunikat wkrótce.