Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Plan już jest
Harmonogram II terminu sesji (22-23/01/2011) już został ogłoszony.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kto kiedy będzie na sesji
M. Buśkiewicz i P. Bogucki będą od 08:30 do 17:00. Tak, P. Król ma być od 15:30 (do 18:45). Godziny pracy wszystkich Wykładowców w najbliższy weekend znajdziecie tu:megejra pisze:W jakich godzina będzie M. Buśkiewicz w sb (bo dokładnej rozpiski odnośnie zajęć informatycznych nie znalazłam)?
P. Bogucki będzie cały dzień? I ostatnie - czy na pewno P. Król będzie od 15:30 jutro?
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#168220
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
Czy wysyłając prace do dr.Woźniaka tez jednoczesnie dostaliście automatyczna odpowiedz "Dziękuję za wiadomość-
postaram się jak najszybciej odpowiedzieć...
dyr Instytutu Dziennikarstwa
dr Krzysztof Woźniak" i mail o tym że cos tam sie nie udało wyslać? Mi tak sie zrobiło...dziwne to...doszedł ten mail czy nie;>?
postaram się jak najszybciej odpowiedzieć...
dyr Instytutu Dziennikarstwa
dr Krzysztof Woźniak" i mail o tym że cos tam sie nie udało wyslać? Mi tak sie zrobiło...dziwne to...doszedł ten mail czy nie;>?
-
- Początkujący(a)
A no, identyczna rzecz się stała w tygodniu: dostałam mail, że nadawca błędny, a pół sekundy później automatycznego respondera od dr Woźniaka. Dreptałam ostatnie kilka dni z nogi na nogę, czekając na maila z odpowiedzią "idź do diabła!", albo "genialne, genialne!" - ale dr Woźniak nic nie odpisał. Sądzę więc, że trzeba będzie poczekać cierpliwie, aż przeczyta nawał prac, które przyszły na ostatnią chwilę - automatyczna odpowiedź była, znaczy, że nasze maile dotarły do skrzynki