Witam
Jestem zainteresowana tą szkoła ale mam kilka wątpliwości czy na pewno wybór tej szkoły będzie dobry i czy ukończenie tej szkoły zagwarantuje mi w przyszłości pracę. Co prawda chodzę jeszcze do liceum ale już teraz chciałabym się dowiedzieć o tej szkole jak najwięcej. Dlatego mam do Was pytanie czy nie żałujecie że tu przyszliście , jaka panuje atmosfera, czy dobrze przygotowuje ta szkoła do zawodu ( chodzi mi o fotografię w szczególności) ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
WSR to dobry wybór ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Początkujący(a)
Powiem tak... bardzo długo studiowałam na jednej z uczelni państwowych. Studiowałam zaocznie, ale 90% zaliczeń, egzaminów miałam nie w weekendy a w tygodniu. Ten sam problem był ze spotkaniami z prowadzącymi zajęcia czy w dziekanacie - wszystko od poniedziałku do piątku. Wszystko pod górkę, wyścig szczurów itp itd.
Przyszłam tutaj z nadzieją, że będzie inaczej. I JEST! Jest świetna atmosfera, bardzo fajni i pomocni ludzie, ciekawie prowadzone zajęcia... Wszystko naprawdę na plus!
Przyszłam tutaj z nadzieją, że będzie inaczej. I JEST! Jest świetna atmosfera, bardzo fajni i pomocni ludzie, ciekawie prowadzone zajęcia... Wszystko naprawdę na plus!
-
- Czasami coś napisze
Ja ci powiem tak: nie ma co żałować. Poziom jest wysoki, a to gwarantuje, że się czegoś nauczysz. Wykładowcy naprawdę znają się na tym co wykładają. Potrafią przekazać wiedzę. I są do dyspozycji kiedy ich potrzebujesz.
A czy po tej szkole dostaniesz prace? Hmm, to bardzo nie na miejscu pytanie Takiej pewności nie masz nigdy. Albo dostaniesz, albo nie. Ale na pewno twoje szanse rosną.
A czy po tej szkole dostaniesz prace? Hmm, to bardzo nie na miejscu pytanie Takiej pewności nie masz nigdy. Albo dostaniesz, albo nie. Ale na pewno twoje szanse rosną.
-
- Nowy(a)
Matka_Teresa pisze:Ja ci powiem tak: nie ma co żałować. Poziom jest wysoki, a to gwarantuje, że się czegoś nauczysz. Wykładowcy naprawdę znają się na tym co wykładają. Potrafią przekazać wiedzę. I są do dyspozycji kiedy ich potrzebujesz.
Źle to ujęłam chodziło mi czy po tej szkole będę już dobrze przygotowana żeby od razu coś robić na przykład w zawodzie fotografa.