Nowa kampania reklamowa WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

DarkSide zawiera pierwiastek wyniesiony z WSR
Tu pozostaje mi podkreslic to na co juz wskazal Hav - pomyslowosc itd to owszem cecha tworcow jednak i ona w pewnym zakresie a juz napewno przede wszystkim zdobyta wiedza to zasluga samej szkolywojtkowski pisze:Bardzo kreatywna z Was młodzież, nie ma co.
-
Havoc
- Loża WSR

LOL mysle ze ludzie ktorzy uzywaja na codzien mowy typu "trza" nie sa raczej grupa docelowa tej kampanii
Chyba ze czegos nie wiem o przebranzowieniu WSR
Tak czy inaczej jesli to mialabyc propozycja powazna na kampanie to do mnie nic a nic nie rpzemawia
Magdusia wylciz lepiej CPT i GRP kampanii. To akurat lduzie tacy jak my z SR chyba potrafimy 
-
Havoc
- Loża WSR

Seize LOL. "Więc chodz pokarze ci tęcze..." rotfl hehe
Mam zle skojarzenia jakos z tym "chodz pokarze ci" zahacza mi to nawet o perwersje
A moze powinno byc: "Chodz pokarze Ci ciemnie w WSR, mysle ze po tym przekonasz sie ze foto jest u nas na wysokim poziomie" buahaha "Albo moze skoczymy do 2 i wyliczymy wspolnie jakis CPT" 8O Ekh grafika: "Moze wyskrobiemy cos wspolnie" hehe no i last one TV: "Mysle ze gdybys zostal moim producentem to nakrecilibysmy wspolnie jakis film edukacyjny dla mlodziezy" LOL
Ende
Mam zle skojarzenia jakos z tym "chodz pokarze ci" zahacza mi to nawet o perwersje
Ende
-
Sebek
- Zaczyna działać

Nieczęsto bywam na przystanku Metra Centrum, ale dziś tak się zdarzyło, no i natknąłem się na reklamę naszej szkoły.
Dlaczego jest to reklama z zeszłego roku? Miałem nadzieję, że spotkam reklamę poruszaną w niniejszym wątku.
Gdybym miał się czepiać, to na plakacie są Mac'intoshe a w szkole niestety nie - gdybym się uparł, mógłbym się kłócić, że jest to obietnica bez pokrycia...
Przy okazji, fotka z dzisiejszego poranka:)

pozdr. Sebek
Dlaczego jest to reklama z zeszłego roku? Miałem nadzieję, że spotkam reklamę poruszaną w niniejszym wątku.
Gdybym miał się czepiać, to na plakacie są Mac'intoshe a w szkole niestety nie - gdybym się uparł, mógłbym się kłócić, że jest to obietnica bez pokrycia...
Przy okazji, fotka z dzisiejszego poranka:)

pozdr. Sebek