Prosze pomóżcie, matura tuż, tuż a ja nie moge znaleźć nic przydatnego. Chociaż Jakieś tytuły książek bym prosiła. Dzięks !!!!!!!!!!!!!
język reklam
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
magda18
język reklam
hej czy ktoś może mi pomóc?? Już raz pytałam ale żadnej odpowiedzi nie było. Potrzebuję info na temat: jezyk raklam prasowych i telewizyjnych, jaki kręuja obraz świata i jak działają na odbiorcę.
Prosze pomóżcie, matura tuż, tuż a ja nie moge znaleźć nic przydatnego. Chociaż Jakieś tytuły książek bym prosiła. Dzięks !!!!!!!!!!!!!
-
Gość
Re: język reklam
no hej! zajżyj do: Marek Kochan "slogany w reklamie i polityce",Sstanisław Kuśmierski "reklama jeast sztuką", Krzysztof Albin "reklama-przekaz, odbiór, interpretacja" mam nadzieję, że się przyda pozdrawiammagda18 pisze:hej czy ktoś może mi pomóc?? Już raz pytałam ale żadnej odpowiedzi nie było. Potrzebuję info na temat: jezyk raklam prasowych i telewizyjnych, jaki kręuja obraz świata i jak działają na odbiorcę.
![]()
-
Aleksandra
Re: język reklam
czesc ja tez z polaka mam temat z reklamy mozesz napisac jaki masz tytul moze uda nam sie wymienic info w kazdym razie ja ci polecam ksiazki jacek kall reklama krzysztof albin przekaz odbior interpretacja i antoni bnedikt reklama jako proces komunikacji. powodzenia