Hehe no jutro tez bedzie niedziela
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

Wydaje mi sie ze nie do konca zrozumiales moj post. Ale coz ostatnio ja tez nie chwytam troche Twoich przeslan (to 5. miejsce bylo wiec w pelni zasluzone). Hav chodzilo mi o Ciebie i Seize. Ale oki moze warto wziac sobie do serca Twoje slowa. Moze podzialajmy teraz w podgrupach tematycznych. A spotykac razem bedziemy sie (jak sie uda) tylko na imprezach typu Mikolajki czy urodziny albo nawet nie to.
-
seize
- Loża WSR

Hmm moglbys Si to rozwinac zanim powiem cos w tym temacie - bo moze i ja nie dokonca dobrze zrozumialem wiec wole sie upewnic co miales w tych slowach na mysli ...sinar pisze:Moze podzialajmy teraz w podgrupach tematycznych. A spotykac razem bedziemy sie (jak sie uda) tylko na imprezach typu Mikolajki czy urodziny albo nawet nie to.
-
sinar
- Loża WSR

Ostatni post byl podszyty nutka ironii. Zasadniczo chodzi o to ze trudno jakos ostatnio nam sie zgrac zusammen do kupy i spotkac w komplecie. Ostatnio to chyba w Star Light bylo. A chetnie bym zobaczyl Wasze zakazane pyski
A jest tak ze albo widze Ciebie albo Havoca
Takze dziwne te imprezy ostatnio. Faktycznie jakies podgrupy tematyczne juz sie porobily.
-
Havoc
- Loża WSR

AAAAAA no tak
Racja!
Z tego co widze to są dwie grupy roboczo nazywam je: gołąbki i zjednoczeni
) Si masz racje to już nie to samo co kiedyś
Ale chyba tak to już jest że pewne uczucia wypierają inne. Dlatego ja wolę się jeszcze przez długi czas unifikować (oh lord!) jak już to z drugą grupą. Przyznam że moje 5 miejsce jest samozwańcze i nic Wam do tego

-
seize
- Loża WSR

Coz jezeli chodzi o mnie i ostatnie wyjscia to sprawa lezy teoretycznie wylacznie w kwesti finansowej. W ujeciu praktycznym to np. raz bylo swieto i zakup biletow na przejazd wieczorowa pora okazal sie niemozliwy a ostatnio owszem mimo pewnych problemow chec byla jednak stopniowo pojawiajaca sie wizja - kombinacji dla spedzenia Chwili czasu tylko praktycznie w gronie jak to Hav' okreslil "gołąbków" - entuzjazm zniosla do minimum nie wystarczajacego by podejmowac kroki
[quote="seize w temacie ' Moje miasto - Warszawa;)""] ... "To już minęło, ten klimat, ten luz" ...
nic juz nie ma i nie bedzie z tamtych dni
[/quote]
[quote="seize w temacie ' Moje miasto - Warszawa;)""] ... "To już minęło, ten klimat, ten luz" ...
nic juz nie ma i nie bedzie z tamtych dni
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
Kali
- WSR Guru

oj chłopaki chłopaki ja tam nie wiem ale ostatnio jak się umówiliśmy to ktoś wymiękł
a abstrachując od tego kto był choc było 11 osób, było naprawdę fajnie można było troszkę pośpiewać
, powalić grupowo w stół w rytm piosenek zresztą Si był, także może wypowiedzieć się na ten temat i uważam że raczej miło spędził czas, chyba że czegoś nie wiem