Sinar-to prawd. Z keso sie tak mijamy poltora roku i jakos spotkac sie nie mozemy ...a to dol wielki
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zyrafa
- Ekspert

no ba, ze w piekle sie spotkamy. jednak mialam nadzieje, ze moze ten moment poznania nastapi troche wczesniej.
Wiecie-zeby zorganizowac kameralna impreze to nic trudnego. Puszcza sie info gdzie (klub, knajpa, pub) i o ktorej sie spotykamy w tym miejscu. Czasem takie wypady wypalaja. trzeba jednak sie zorganizwoac. przykład : w przyszla sobote pod rotunda o 17 ... idziemy tu i tu. Kto moze- przychodzi.
Wiecie-zeby zorganizowac kameralna impreze to nic trudnego. Puszcza sie info gdzie (klub, knajpa, pub) i o ktorej sie spotykamy w tym miejscu. Czasem takie wypady wypalaja. trzeba jednak sie zorganizwoac. przykład : w przyszla sobote pod rotunda o 17 ... idziemy tu i tu. Kto moze- przychodzi.
-
sinar
- Loża WSR

Pomysl jest trafiony w 10 Zyrafa.
Przyszla sobota - to konkretna propozycja czy przyklad? Jesli chodzi o najblizsza sobote to ja raczej odpadam
Jezeli o nastepna to zaoczni raczej pod Rotunda sie nie zjawia bo akurat 5 marca to maja zajecia. Chyba ze w Alternatywnym ale nie o 17 bo pozniej niedlugo zamykaja. Najlepiej zrobic takie lotne spotkanie bo mamy w roznych godzinach zajecia 
Przyszla sobota - to konkretna propozycja czy przyklad? Jesli chodzi o najblizsza sobote to ja raczej odpadam
-
zyrafa
- Ekspert

po0mysl rzucialam tak sobie, ale czemu nie? akurat i najblizsza sobota tak sobie mi pasuje, ale ... ewentualnie moze to byc na niedziela za tydzien .... zaoczni maja chyba w niedz krocej zajecia. A np w poni9edzialek ok 17.30 pod rotunda? nie znam miejsc gdzie moglibysmy usiasc, ale akurat pon 1.03 bardzo mi odpowiada. jezeli ktos nie moglby o tej godz, a np o 18, czy 18.30 to zawsze moze do nas dojsc. jak wam pasuje ten termin? Czy macie propozycje gdzie mozna pojsc? a moze spotkamy sie pod szkola i do alternatywnego skoczymy? co wy na to?
-
KajzerSoze
- Nowy(a)
ja nalegam na impreze w kafejce.
kazdy wykupi sobie nocke i jeszcze w CS sie przymieli...........................
dobra swiry.
organizujcie czas na przyszly likend i atakujemy stoleczne kluby.
moja propozycja harlem, punkt, paragraf...
ewentualnie niedaleko szkoly jest MATRIX albo PUB RESTAURANT przy stacji ursynow...
kazdy wykupi sobie nocke i jeszcze w CS sie przymieli...........................
dobra swiry.
organizujcie czas na przyszly likend i atakujemy stoleczne kluby.
moja propozycja harlem, punkt, paragraf...
ewentualnie niedaleko szkoly jest MATRIX albo PUB RESTAURANT przy stacji ursynow...