Ale do rzeczy bo nie o tym nie o tym
Nominacje - Miś Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

No z ostatnim zdaniem Visenny trudno sie nie zgodzic. Hehe szczegolnie ze nareszcie mam okazje przysiasc dluzej na necie po tygodniu nieobecnosci. Pech chcial ze po powrocie z weekendowych zajec z kreatywnosci doswiadczylem mozna juz powiedziec sezonowych anomalii mojego kompa. Coz mam tylko nadzieje ze przed kolejna zmiana providera uda mi sie usunac awarie.
mialo byc. Chcialem pogratulowac zwyciezcom konkursu na Misie i Misia Forum. Zostali nimi odpowiednio Zyrafa i Andy. Gratuluje zwyciezcom. Mam nadzieje ze nasze Misie jak to sugerowala Happy (i co juz oboje tu deklarowali) zaszaleja razem na parkiecie w czasie zblizajacej sie imprezy szkolnej 
-
krakolcia
- Nowy(a)
-
sinar
- Loża WSR

Re: Nominacje - Miś Forum
W koncu udalo mi sie to odkopac
Male skrocone przypomnienie o co chodzi
Ubiegloroczne wyniki
http://www.szkolareklamy.net/ftopict-2765-mi.html%B6
Male skrocone przypomnienie o co chodzi
Prosze o zglaszanie nominacji do konca lipca ale nie musicie sie z tym wstrzymywac mozna od razu. Przez caly sierpien zrobimy glosowanie z ankietasinar pisze:Jak juz zapowiadalem Miś Forum to kontynuacja wyborow z ubieglego roku.
Zaczelo sie od pomyslu bodaj Prezesa_2 wyboru Miss Szkoly. W troche zmodyfikowanej wersji zorganizowalismy to na forum. Oczywiscie nie byl to konkurs pieknosci bo trudno cos takiego zrobic na forum. Chodzilo o wybranie najsympatyczniejsze kolezanki na forum. Wybory byly bardzo wyrownane. Zakonczyly sie zwyciestwem Gwiazdy ktora zdobyla o ile pamietam 9 glosow.
Kazda osoba moze nominowac do wyborow po 3 dziewczyny i 3 facetow. Mozna mniej. Prosze o zgloszenia w jednym poscie. Mozna nominowac osoby wczesniej nominowane przez innych.
Zgloszona osoba powinna miec minimum 10 postow na forum. Mysle ze chociaz to dosc sztuczne to jednak jest to takie absolutne minimum ktore daje mozliwosci ocenic osobe przynajmniej z poziomu forum.
Nie mam zamiaru okreslac na jakie cechy tego Misia czy Misi powinnismy zwrocic uwage. Rok temu byla to sympatycznosc a w sumie wyszla chyba popularnosc. Kazdy i tak ocenia wg siebie. Na pewno nie jest to konkurs pieknosci nawet tej intelektualnej. Zreszta mysle ze jak przyjdzie do glosowania to kazdy bedzie wiedzial dlaczego glosuje na kogo i co to jest to cos.
Ubiegloroczne wyniki
http://www.szkolareklamy.net/ftopict-2765-mi.html%B6
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
sinar
- Loża WSR

Wybor i latwy i trudny. Patrze pod katem kto tu ozywia forum najbardziej i jaki to jest wklad
Latwy bo na forum na stale dziala kilka osob na krzyz. Trudny bo to jest troche wiecej niz 6 osob. I niestety tak ze 3-4 osoby musialem pominac bo po prostu miejsc brak
Moje nominacje
Panie Misie:
Happy
Magdusia
Xerowka
Panowie Misie:
Seize
Wojtkowski
Zielonyszerszen
Moje nominacje
Panie Misie:
Happy