Oj wytlumaczyl bym Ci to Szerszeniu ale to intymne tak samo jak "brzoskwiniowy plyn do higieny intymnej"zielonyszerszen pisze:widzę , że brzoskwinia ma największe skojarzenie z kobietą ja tylko nie wiem dla czego ?
SYMBOL KOBIETY
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

BTW vel OFFTOPIC:

Tak niby takie wiesci przynosza relacje - jeszcze tez cos bylo o kawie, herbacie, bananach, papierosach i innych - ale osobiscie juz nie pomne ktore dokladnie szly na slodycz ktore na gorzkosc [tu trzeba byloby sie Pań spytac lub tez po prostu 'konsumentow' - ci co tylko produkuja mniej wiedza wiec milcze]; jednak te co wymienilem chyba bylo na gorzkoscdis pisze:a wiesz, że to prawda, że jest wtedy słodsza?
-
CASE
- Ekspert

OFFTOPIC vel BTW: dic, ja nic nie chcę sugerować, ale SKĄD wiesz? Innymi słowami uświadom nam swoją płeć... Wiesz, bo Kaczor wygrał, to jesli twoja wypowiedź okaże się niepoprawna politycznie, znowu mogą zapłonąć stosy... 
Bo jak powiesz, że z prasy tudzież internetu- to nie uwierzę. A w ogóle to jesteście wszyscy zboczeńcy! Specjalnie Was podpuściłem delikatnie, a tu proszę, jaka dyskusja rozgorzała
Bo jak powiesz, że z prasy tudzież internetu- to nie uwierzę. A w ogóle to jesteście wszyscy zboczeńcy! Specjalnie Was podpuściłem delikatnie, a tu proszę, jaka dyskusja rozgorzała
-
CASE
- Ekspert

(Sinar, połącz te posty w jeden)
Ten poprzedni to oczywiście pytanie do dic a nie do seize, chociaż....
Poza tym co się tyczy Twojego podpisu, mr dic, to największą marudą na forum był podobno senq, a do tego miana obecnie pretenduje Havoc. Ja z przyjemnością przyjmę miano największego złośliwca vel upierdliwca 
Ten poprzedni to oczywiście pytanie do dic a nie do seize, chociaż....
-
seize
- Loża WSR

Uspokoje Cie - Dis jest kobietaCASE pisze:Innymi słowami uświadom nam swoją płeć...
Ja tam sie zawsze do tego otwarcie przyznawalemCASE pisze:A w ogóle to jesteście wszyscy zboczeńcy!
... ja moge przyjac status : nudziarza, czepliwca, 'zameczacza' etc.
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

No skoro juz Dis podjela temat "degustacji" itp to warto odnotowac informacje dotyczace "jakości" ktora podaje PAP za "Zyciem Warszawy".
PRZEGLĄD PRASY: Warszawiacy mają zdrowsze nasienie od mieszkańców Charkowa, szwedzkich rybaków i Eskimosów z Grenlandii - informuje "Życie Warszawy", które dotarło do wyników międzynarodowych badań nad wpływem toksycznych chemikaliów na jakość plemników. Wzięli w nich udział m.in. panowie z Warszawy
Październikowy numer brytyjskiego miesięcznika "Human Reproduction" opublikował pierwsze wyniki badań nasienia 707 mężczyzn z czterech krajów, w tym 141 warszawiaków.
PRZEGLĄD PRASY: Warszawiacy mają zdrowsze nasienie od mieszkańców Charkowa, szwedzkich rybaków i Eskimosów z Grenlandii - informuje "Życie Warszawy", które dotarło do wyników międzynarodowych badań nad wpływem toksycznych chemikaliów na jakość plemników. Wzięli w nich udział m.in. panowie z Warszawy
Październikowy numer brytyjskiego miesięcznika "Human Reproduction" opublikował pierwsze wyniki badań nasienia 707 mężczyzn z czterech krajów, w tym 141 warszawiaków.