Kampania promocyjna WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O braniu udziału
Nie, WY nie bierzecie udziału. Ale gorzej, że także nikt inny (jak na razie) nie bierze udziału...gosienka2005 pisze:Rozumiem że my nie bierzemy udziału w konkursie
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O kuponach rabatowych
Skontaktuj się z sekretariatem. Kupony rabatowe 33% na wpisowe wspierają tegoroczną kampanię promocyjną WSR. Wydajemy je na określonych warunkach wyłącznie aktualnym Słuchaczom szkoły. Zachowują ważność tylko do 30 czerwca. Myślę, że i w szkole wizażu nasze kupony mogą zadziałać - mają bowiem dużą siłę przebicia .Najt pisze:Sławku, mam do Ciebie takie pytanie. Mówiłeś, że dla znajomych, których do szkoły zwerbują słuchacze będzie można załatwić zniżkę na wpisowe. Czy to ciągle aktualne? I czy Szkoła Wizażu też się kwalifikuje pod te kupony rabatowe?
-
- Wyrocznia WSR
Nasze plakaty osobiście widziałam na stacjach metra Imielin i Wilanowska (obydwa w stronę Kabat - na stacji Wilanowska przy samym motorniczym metra). Domyślam się, że taki też jest na stacji Centrum w stronę Kabat i mogłabym zaryzykować, że jeśli jest jeszcze jeden to na stacji Ratusz Arsenał!
No i co wygrałam coś Panie profesorze?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Nowe lokalizacja plakatów WSR
Niestety, panno Happy, odpowiedź jest niepełna. Nie ma nagrody i ciągle nie ma zwycięzcy w naszym konkursie. A ten właściwie zaczyna się na nowo, bo od dziś mamy nowe lokalizacje. Przypominam, że pytanie brzmi: na jakich czterech stacjach metra wiszą (do 30/06) plakaty WSR?Happy pisze:Nasze plakaty osobiście widziałam na stacjach metra Imielin i Wilanowska (obydwa w stronę Kabat - na stacji Wilanowska przy samym motorniczym metra). Domyślam się, że taki też jest na stacji Centrum w stronę Kabat i mogłabym zaryzykować, że jeśli jest jeszcze jeden to na stacji Ratusz Arsenał!
-
- Wyrocznia WSR
Panie tatko Wojtkowski ale za 3 trafienia na 4 też powinna być jakaś nagroda. Tym bardziej, że nie było innego zwycięzcy, który doszedł by do tego etapu co ja! To gdzie i kiedy mam się zgłosić po odbiór nagrody?
A odpowiedź uzupełniająca to to, że nie na stacji Ratusz Arsenał natomiast na stacji metro Pole Mokotowskie był ostatni plakat WSR!
A odpowiedź uzupełniająca to to, że nie na stacji Ratusz Arsenał natomiast na stacji metro Pole Mokotowskie był ostatni plakat WSR!
-
- Loża WSR
No naszych reklam niestety nie widzialem ani nie slyszalem. Dzisiaj za to niestety widzialem za to billboard konkurencji w metrze. I mam wrazenie ze cosik im nie wyszlo. Pierwsze wrazenie takie nie wiadomo co. Malo widoczny bo praktycznie wisi taka biala plama. Chyba pomylili nosnik bo taki komiks to sie raczej nadaje do wagonikow gdzie sobie mozna dluzej pogapic sie i poczytac a nie na stacji. Do tego jakis koszmarny mix jezyka trendy-sexy-cool (Robie maga z PR) z urzedowym (mam wiele ofert pracy). Przeciez to strasznie nieszczere i dretwe. Zreszta co to znaczy "mam wiele ofert pracy". Juz raczej "propozycji" jesli juz. Inna sprawa to ze albo ma sie prace albo nie. Co komu po tym ze ma ofert wiele. Wszedzie przeciez nie bedzie pracowac. Poza tym to headhunterzy poluja juz raczej na ludzi o wyrobionej marce z doswiadczenie a jesli juz to raczej na takich absolwentow informatyki na UW a nie na magistra od reklamy.
-
- WSR Guru
Nasza kampania billboardowa była w miarę w miarę. Choć powinna być dużo lepsza. Nie wiem jak innym ale mi te ludziki sie już przejadły i nie są one moim zdaniem na tyle ciekawe aby rzucały się w oczy grupie docelowej i zapadały w pamięć. Tu potrzeba coś naprawdę konkretnego, jakiś fajny pomysł który wyróżni reklamę z pośród innych. Czyli coś naprawdę kreatywnego, a tęgich głów do wymyślenia fajnych pomysłów w szkole nie brakuje.
Co do reklamy Wyższej Szkoły Promocji brak mi słów masakra totalna i graficznie i kreatywnie. Po prostu dno.
Choć wchodząc na stronę zdumiała mnie jedna rzecz, a mianowicie podana statystyka 98,7% absolwentów ma pracę. Jeśli to prawda w co wątpie to chylę czoła. (biorąc pod uwagę co można nazwać pracą )
Co do reklamy Wyższej Szkoły Promocji brak mi słów masakra totalna i graficznie i kreatywnie. Po prostu dno.
Choć wchodząc na stronę zdumiała mnie jedna rzecz, a mianowicie podana statystyka 98,7% absolwentów ma pracę. Jeśli to prawda w co wątpie to chylę czoła. (biorąc pod uwagę co można nazwać pracą )
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O kampanii WSP
Wg moich badań 98,9% Absolwentów WSR ma pracę!
A tak na poważnie to też nie bardzo podoba mi się kampania WSP. Przede wszystkim jej autor popełnił tu grzech gadulstwa (dlatego przypuszczam, że stworzono ją pod dyktando JE Rektora A. Grzegorczyka). Stara prawda reklamowa mówi, że odbiorca zapamiętuje tylko jedną (podstawową, najważniejszą, wyeksponowaną) obietnicę z reklamy, a jeśli znajdą się w niej 2-3 równorzędne informacje to żadna nie zostanie zapamiętana. Tymczasem w reklamie WSP mamy ich 6, a sama nazwa szkoły (ekspozycja marki) schodzi na siódmy plan! Witamy więc tę kampanię z niekłamaną radością. Choć troche mnie frasuje duża ilość wykorzystywanych nośników outdoorowych.
A tak na poważnie to też nie bardzo podoba mi się kampania WSP. Przede wszystkim jej autor popełnił tu grzech gadulstwa (dlatego przypuszczam, że stworzono ją pod dyktando JE Rektora A. Grzegorczyka). Stara prawda reklamowa mówi, że odbiorca zapamiętuje tylko jedną (podstawową, najważniejszą, wyeksponowaną) obietnicę z reklamy, a jeśli znajdą się w niej 2-3 równorzędne informacje to żadna nie zostanie zapamiętana. Tymczasem w reklamie WSP mamy ich 6, a sama nazwa szkoły (ekspozycja marki) schodzi na siódmy plan! Witamy więc tę kampanię z niekłamaną radością. Choć troche mnie frasuje duża ilość wykorzystywanych nośników outdoorowych.
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Jak to kiedys napisal Twain sa klamstwa, duze klamstwa i statystyki Bardzo wiele rzeczy mozna udowodnic statystykami jak sie bardzo chce oczywiscie. Trzeba jednak przyznac ze dobrze zdiagnozowali problem. Praktycznie 67,4% (moje wlasne statystyki ot tak z glowy ) osob zainteresowanych szkola wczesniej czy pozniej zadaje pytanie: A jak jest z praca po szkole?