Poleć film
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Udało mi się dotrzeć na Czerwonego Kapturka, w końcu Multikino zrozumiało coś i zamiast w najmniejszej sali zaczeli grać go w największej, czasami nie rozumiem ich filozofii
Jeśli chodzi o sam film troszkę się zawiodłem, do Shreka naprawdę mu dużo brakuje, gdyby nie jeden z bohaterów Wiercik mam nadzieję że nie pomyliłem imienia patrz zdj. po prawej film był by totalną kaszaną
Jeśli chodzi o sam film troszkę się zawiodłem, do Shreka naprawdę mu dużo brakuje, gdyby nie jeden z bohaterów Wiercik mam nadzieję że nie pomyliłem imienia patrz zdj. po prawej film był by totalną kaszaną
-
- WSR Guru
"Francuski Numer" film który jest reklamowany jako polska komedia roku, no może i prawda biorąc pod uwagę że ostatnimi komediami na wysokim poziomie były Chłopaki nie płaczą i Poranek Kojota, to już trochę czasu mineło. Ale w tym przypadku dosłownie identyczna sytuacja jak w Czerwonym Kapturku, gdyby nie jedna z postaci Stefan grany przez Jana Frycza film był by totalnym dnem. Dla tych którzy nie za bardzo kojarzą nazwisko o to on
-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
to teraz ja jeszcze napiszę parę słów o "Saw II", bo ktoś się chyba już wypowiadał. Druga część w porównaniu do pierwszej ma troszkę gorszą fabułe jeśli chodzi o różnego rodzaju gry mające główny motyw w tym filmie. Ale końcówka filmu jak zwykle niesamowicie zaskakująca i dlatego ogromny, wielgachny plus dla tego filmu za totalną nieprzewidywalność. To uwilebiam
-
- WSR Guru
Wczoraj obejrzałem najnowszy film Luca Bessona twórcy "Ósmego elementu" i "Leona Zawodowca". No i faktycznie fani oczekując tego co w poprzednich filmach widzieli zawiodą się, to zupełnie inny film. Głównie oparty na dialodu no i pięknych czarnobiałych obrazach. Dlatego też polecam go fotografom, a w szczególności tym którzy się pasjonują czernią i bielą.
-
- WSR Guru
-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
No i tu pozwolę się nie zgodzić nie było zbyt wiele w filmie tak zachwycających obrazów ledwo kilka sobie przypominam i w tym, najfajniejsza scena filmu taniec głównej bohaterki, bomba. No ale oceniam cały film a nie jedną scenę. Zwyczajny film opowiadający o miłości i pokazaniu trochę od zaplecza gejsz. That will be allMartha pisze:to jak dla fotografow - juz nie koniecznie w klimacie czarno-bialym - wyznanie gejszy.....