Jaki jesteś znak...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
A oto najbardziej objektywna statystyka ktora wyjasnia dlaczego Raki sa the best. Co prawda nie dysponuje dokladnymi statystykami takimi jak AW czy AZ wzglednie Happy ale za to mam dostep do innych zrodel i calkiem niezla pamiec tez. Voila
Liczba postow wg znakow Zodiaku (stan na godzine 17.00 25.09.05:
1.Raki 5928 Drievous, Havoc, Kali, Magdusia, Sinar, Szuflad, Zielonyszerszen)
2.Wodniki 3676 (Marzena, Mefju, Pesca, Seize, Visenna-chan)
3.Koziorozce 3156 (Happy, Luka, Mariusz182, Mika, Mysha, Neron, PeterM Peyot, Wojtkowski)
4.Wagi 2472 (Freud, Hoob, Kesonex)
5.Bliznieta 2390 (Aeila, Andy, Ato)
6.Strzelce 2145 (Mieze, Neema, Regis, Rika, Zyrafa)
7.Panny 1460 (Akasha, AW, Rozi)
8.Baranki 1351 (Senq, Vilku)
9.Lwy 1329 (Charyta, jo_Asia, Marquoni, Megi, Yarlan)
10.Byki 226 (Kinia)
11.Skorpiony 212 (Asiaaa_mi, Dis, Ginka, KasiaW28, Tooommmyyy, Yoasia)
12.Ryby 82 (Brzoskwis, Taurus, Xerowka)
Od razu widac kto jest najpracowitszy Oczywiscie na forum bo poza to Ryby gora Nie zaprzataja sobie glowy wirtualnym swiatem No jeszcze moglbym udowodnic w ten sposob dlaczego najlepsi jestesmy my ktorych nicki zaczynaja sie na litere S (to bedzie tak kolo 6.000 tysiecy postow. Nie mowiac juz o tych z nas ktorzy maja piecioliterowe nicki. Tu juz jest miazdzaca przewaga. Ok 1/3 postow na forum to nasze dziela Jak mowil Twain sa klamstwa duze klamstwa i statystyki. I tym optymistycznym akcentem zycze milego wieczoru wyborczego zreszta. Zarzuca nas dzisiaj pewnie liczbami z ktory 95% bedzie w ogole nie potrzebne. A wszystko w oczekiwaniu najwazniejsze wyniki (a cos czuje w kosciach ze te wyniki nie beda najlepsze )
Btw jesli ktos nie zostal uwzgledniony to bardzo prosze o ujawnianie sie. Chetnie dowiemy sie kogo tu jeszcze mamy i jak glosowal. Niemniej jednak co tu owijac w bawelne watpie zeby podwazylo to zwyciestwo Rakow
Liczba postow wg znakow Zodiaku (stan na godzine 17.00 25.09.05:
1.Raki 5928 Drievous, Havoc, Kali, Magdusia, Sinar, Szuflad, Zielonyszerszen)
2.Wodniki 3676 (Marzena, Mefju, Pesca, Seize, Visenna-chan)
3.Koziorozce 3156 (Happy, Luka, Mariusz182, Mika, Mysha, Neron, PeterM Peyot, Wojtkowski)
4.Wagi 2472 (Freud, Hoob, Kesonex)
5.Bliznieta 2390 (Aeila, Andy, Ato)
6.Strzelce 2145 (Mieze, Neema, Regis, Rika, Zyrafa)
7.Panny 1460 (Akasha, AW, Rozi)
8.Baranki 1351 (Senq, Vilku)
9.Lwy 1329 (Charyta, jo_Asia, Marquoni, Megi, Yarlan)
10.Byki 226 (Kinia)
11.Skorpiony 212 (Asiaaa_mi, Dis, Ginka, KasiaW28, Tooommmyyy, Yoasia)
12.Ryby 82 (Brzoskwis, Taurus, Xerowka)
Od razu widac kto jest najpracowitszy Oczywiscie na forum bo poza to Ryby gora Nie zaprzataja sobie glowy wirtualnym swiatem No jeszcze moglbym udowodnic w ten sposob dlaczego najlepsi jestesmy my ktorych nicki zaczynaja sie na litere S (to bedzie tak kolo 6.000 tysiecy postow. Nie mowiac juz o tych z nas ktorzy maja piecioliterowe nicki. Tu juz jest miazdzaca przewaga. Ok 1/3 postow na forum to nasze dziela Jak mowil Twain sa klamstwa duze klamstwa i statystyki. I tym optymistycznym akcentem zycze milego wieczoru wyborczego zreszta. Zarzuca nas dzisiaj pewnie liczbami z ktory 95% bedzie w ogole nie potrzebne. A wszystko w oczekiwaniu najwazniejsze wyniki (a cos czuje w kosciach ze te wyniki nie beda najlepsze )
Btw jesli ktos nie zostal uwzgledniony to bardzo prosze o ujawnianie sie. Chetnie dowiemy sie kogo tu jeszcze mamy i jak glosowal. Niemniej jednak co tu owijac w bawelne watpie zeby podwazylo to zwyciestwo Rakow
Ostatnio zmieniony 27 wrz (wt) 2005, 17:59:26 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
Coz Kali staramy sie staramy. Ty zreszta widze tez. Od razu po Twojej aktywnosci na forum widas zes Rak. Do tysiaca masz juz niedaleko
Nie wiem o czym mowisz jakie inne? Przeciez to podobno Bugs a on chyba jest Panna. A w ogole myslalem ze wszyscy tak uczciwie jak ja na jednym nicku siedza. A tu prosze. Kiedys jak wracalismy z Merlina (a w zasadzie wianki puszalyscie) to mnie nawet doszly sluchy ze kazdy w NC ma swoje alter ego oczywiscie z wyjatkiem mnie
Slawek byl uwzgledniony tylko omylkowo nie wymieniony.Happy pisze:Sławek jest koziołkiem!!! Proszę szybko go doliczyć! no i moje inne też sin! Już ty wiesz jakie!
Nie wiem o czym mowisz jakie inne? Przeciez to podobno Bugs a on chyba jest Panna. A w ogole myslalem ze wszyscy tak uczciwie jak ja na jednym nicku siedza. A tu prosze. Kiedys jak wracalismy z Merlina (a w zasadzie wianki puszalyscie) to mnie nawet doszly sluchy ze kazdy w NC ma swoje alter ego oczywiscie z wyjatkiem mnie
-
- Wyrocznia WSR
Jestem tak skomplikowaną osobowością z tak pokręconym chrakterkiem, że mam kilka swoich alter ego! W zależności od nastroju z któregoś z nich korzystam! Sam dobrze o tym wiesz! Ale to ostatnie to naprawdę nie moje, tylko ktoś korzysta! Wiesz wszyscy wielcy ludzie mieli swoiste rozdwojenie jaźni! Także wszystko przed nami!
A swojego czasu moje alter ego wisiało na korytarzu trafnie oddane przez mieze i wisnienkę! Ale ktoś zdjąl i już nie wiadomo ło co chodzi!
A swojego czasu moje alter ego wisiało na korytarzu trafnie oddane przez mieze i wisnienkę! Ale ktoś zdjąl i już nie wiadomo ło co chodzi!
-
- Wyrocznia WSR